Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sonka, gomba, olajbogyó

Ide Pizza BudapestIde Pizza Budapest a térképen

Kiváló 2023. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. október 7.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az IDE Pizza továbbra is stabil eleme a Pozsonyi úti gasztro utcának, ezen belül a Radnóti szoborral és a Herman Ottó Általános Iskolával szemben. Amikor megnyitottak, a nekik helyt adó épületet renoválták, és az állványzat eléggé eltakarta a portálukat, rontva a láthatóságot. Azóta ez a probléma megoldódott, a ház elkészült. A környéken lakók nagyon megkedvelték az ide szögletes pizzáit, és azt is el kell mondanom, hogy nagyon szimpatikus a tulajdonosok részéről az szociális érzékenység, az adakozás. Több alkalommal előfordult, hogy a kerületi facebook csoportban zárás előtt meghirdették, hogy ingyen lehet elvinni a megmaradt pizzákat. Nem mindig sikerül pontosan megbecsülni előre a mennyiséget, néha túlkészülnek, amit másnap már nem lehet kitenni a pultba, legalábbi az IDE Pizzériában biztosan nem.
Az árak az átlagnál magasabbak, a Margherita a legolcsóbb 1090 Ft-ért, de az ízek többsége 1390-1490 Ft. Ezért egy téglalap alakú pizzát kapunk, amelyet a kitálalás előtt mindig megmelegítenek a kemencében. Most egy gazdag feltétes pizzát választottam, paradicsomos alapon sonka, gomba, grillezett olajbogyóval.
A benti részben egy normális asztal van, de az foglalt volt, maradt a 3 bárszékes asztal egyike. A berendezés a nyitás óta nem változott, azt meg már leírtam az első értékelésben.
Egy szelet is kiadós, de nyilván a nagyevőknek nem lenne elégséges.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (41)
Ide Pizza Budapest - Étlap/itallapIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - BelsőIde Pizza Budapest - BelsőIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Külső képIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - EgyébIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Külső képIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étlap/itallapIde Pizza Budapest - Külső képIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étlap/itallapIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - BelsőIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Külső képIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étlap/itallapIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - BelsőIde Pizza Budapest - Étel/ital

Ide Pizza további értékelései

2021.09.12gyerekekkel
Kiváló
Az IDE Pizzéria a covid időszakában nyitott meg Újlipótvárosban, a népszerű Pozsonyi úton. A nyitásuk körülményei nem voltak éppen a legkedvezőbbek. A pandémián túl az épületük homlokzata éppen felújítás alatt állt, az egész fel volt állványozva, így a bejárat és a névtábla alig észrevehető....
Népszerű szállások a környéken
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
125.114 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Nyári ajánlat
Nyári ajánlat
07.01-08.31.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
272.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval