Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Meglepetés ajándék pizza

IGEN Pizza - Margit körút BudapestIGEN Pizza - Margit körút Budapest a térképen

Kiváló 2018. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. január 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az IGEN Pizzeriát a Madách téren ismertem meg, elég hamar nagy népszerűséget szereztek és a gasztro-oldalak is elismerően nyilatkoztak róluk. Vékony tésztás, kerek pizzákat sütnek a speciális kemencében. A Margit körúton sétálva figyeltem fel rá, hogy a sarki szolárium bezárt, azonban a helyén valami készülődött. Nos, ide költözött át az IGEN Pizzéria egy nagyobb, tágasabb helyiségbe. Itt rendes asztalok, székek várják a vendégeket, pincérek szolgálnak fel.
Az első heti próbaüzemet sikerült elcsípni, az induláskor még szűkített étlapról lehetett választani. Szeletre nem árusítanak pizzát, csak egészet, azt viszont elvitelre is.
A pizza egyik felét egyszerű Margaritára kértem, a másik oldalát sonkás-gombás feltéttel. Kiváló, egészen vékony tészta, amely önmagában, feltét nélkül is ízletes. Jó minőségű feltétek. Nemcsak paradicsomos alapú, hanem tejszínes pizzákat is sütnek. Különlegességük a szarvasgombás.
A meglepetés a végén, a fizetéskor ért, ugyanis nem fogadtak el tőlem pénzt, lévén ez még csak a hivatalos nyitás előtti próba volt. Még az italokért, kávéért sem engedték fizetni a vendégeket.
Egyebekben az átlagnál kicsit magasabb árfekvésre lehet majd számítani, cserébe a minőség is ennek megfelelően átlag feletti.
A pincében található mosdó még nem készült el teljesen, de már lehetett használni. A nyitásra biztosan minden tökéletes lesz.
Én jó szívvel ajánlom mindenkinek és sok sikert kívánok nekik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (15)
IGEN Pizza - Margit körút Budapest - Külső képIGEN Pizza - Margit körút Budapest - Étlap/itallapIGEN Pizza - Margit körút Budapest - BelsőIGEN Pizza - Margit körút Budapest - BelsőIGEN Pizza - Margit körút Budapest - BelsőIGEN Pizza - Margit körút Budapest - Étel/italIGEN Pizza - Margit körút Budapest - BelsőIGEN Pizza - Margit körút Budapest - MosdóIGEN Pizza - Margit körút Budapest - MosdóIGEN Pizza - Margit körút Budapest - MosdóIGEN Pizza - Margit körút Budapest - MosdóIGEN Pizza - Margit körút Budapest - BelsőIGEN Pizza - Margit körút Budapest - BelsőIGEN Pizza - Margit körút Budapest - Külső képIGEN Pizza - Margit körút Budapest - Belső

IGEN Pizza - Margit körút további értékelései

2022.07.12a párjával
Eredeti helyükre, ahol az utcára adták ki az elkészült pizzát, mindig különös hangulattal mentünk. Amikor híre ment, hogy azt a pici helyet egy normál nagyságú igazi beülős pizzéria váltja, örültünk. Alig vártuk, hogy kipróbálhassuk. Először a megnyitás után nem sokkal, .... kisebb csalódással,...
2019.02.12gyerekekkel
Örömteli, hogy Budapesten a gasztro- és azon belül a street food forradalommal egyidőben megjelentek az igényes pizza szeletbárok, melyek kínálata felveszi a versenyt az eredeti olasz egységekkel. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a Madách téren egy pöttöm kis beugróban nyitott „Igen”...
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval