Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek pizza, kommersz sörök, személytelen kiszolgálás

IGEN Pizza - Margit körút BudapestIGEN Pizza - Margit körút Budapest a térképen

2019. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. február 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Örömteli, hogy Budapesten a gasztro- és azon belül a street food forradalommal egyidőben megjelentek az igényes pizza szeletbárok, melyek kínálata felveszi a versenyt az eredeti olasz egységekkel. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a Madách téren egy pöttöm kis beugróban nyitott „Igen” volt, ahol sorállás nélkül ritkán lehetett pizzához jutni. Le is vonta a hely mögött álló csapat a helyes következetést és nagyobb helységet bérelt a Margit körúton. A minap sikerült ide is eljutni.
A tágas, levegős új egység szombat délután ebéd és vacsora közötti idősávban is tele volt, alig kaptunk helyet, egy olyan asztalhoz ültettek, amelyet másfél órával későbbi időpontra már lefoglalt egy társaság. Nekünk, mivel ennyi időt nem is szántunk az evésre, az időkorlát nem jelentett semmi problémát.
A választék egyszerű és nagyszerű. Remek, fatüzelésű kemencében sült nápolyi zsánerű 17 féle pizza, felettébb korrekt olasz feltétekkel, továbbá háromféle közhelykerülő desszert. Némi hezitálás után csípős szalámis pizzát kértünk, ami remek volt, továbbá Caprese tortát, ami szintén ízlett.
A kiszolgálás udvarias, de meglehetősen hajszolt, olyannyira, hogy mosolyra, kedvességre, személyességre már nem jut energia.
Az pizza-árak meglehetősen magasak 2200 forintnál kezdődnek, ennyi a Margerita, s 3000-nél állnak meg, ennyibe kerül a pármai sonkás, a Margerita DOP vagy a burrata-s. Úgy vélem, tekintetbe véve a minőséget is, még beleférnek az értékkarányosság kategóriájába.
Ha valami igazán hiányzott itt, akkor az a kézműves sörválaszték. A pizza sört kíván, s méltatlan a prémium minőségű kézműves pizzához a legkommerszebb nagyipari sört, konkrétan Heineken termékeket inni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (6)
IGEN Pizza - Margit körút Budapest - Külső képIGEN Pizza - Margit körút Budapest - Étlap/itallapIGEN Pizza - Margit körút Budapest - Étel/italIGEN Pizza - Margit körút Budapest - Étel/italIGEN Pizza - Margit körút Budapest - BelsőIGEN Pizza - Margit körút Budapest - Étel/ital

IGEN Pizza - Margit körút további értékelései

2022.07.12a párjával
Eredeti helyükre, ahol az utcára adták ki az elkészült pizzát, mindig különös hangulattal mentünk. Amikor híre ment, hogy azt a pici helyet egy normál nagyságú igazi beülős pizzéria váltja, örültünk. Alig vártuk, hogy kipróbálhassuk. Először a megnyitás után nem sokkal, .... kisebb csalódással,...
2019.01.01egyedül
Kiváló
Az IGEN Pizzeriát a Madách téren ismertem meg, elég hamar nagy népszerűséget szereztek és a gasztro-oldalak is elismerően nyilatkoztak róluk. Vékony tésztás, kerek pizzákat sütnek a speciális kemencében. A Margit körúton sétálva figyeltem fel rá, hogy a sarki szolárium bezárt, azonban a helyén...
Népszerű szállások a környéken
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval