Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyugodt étkezésre alkalmatlan

IKEA Budapest Étterem BudapestIKEA Budapest Étterem Budapest a térképen

Gyenge 2017. januárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. március 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Általában havonta nézünk be az IKEÁ-ba, ilyenkor mindig beülünk az önkiszolgáló éttermükbe. Legtöbbször a klasszikus svéd húsgolyót eszem krumplipürével, barnamártással, áfonyaszósszal, én szeretem, feleségem szerint amit itt adnak az műétel. Ő leginkább lazacot eszik és valami nagyon lapos és édes svéd mandulatorta szeletet, állítólag az jó.
Egyébként a felsoroltakból mindent meg lehet kapni fagyasztva elvitelre is, így nyilván a helyben árultak is fagyasztottból készülnek.
A nyitás óta a helyet nagyon kibővítették, ennek ellenére az utóbbi időben szinte mindig iszonyatosan zsúfolt és zajos, így mostanában ritkábban járunk.
Szinte kizárt, hogy az étteremben tartózkodók mindegyike vásárló lenne, nekem úgy tűnik, hogy a környékbeli iskolások járhatnak be suli után ide időt tölteni, illetve sok nyugdíjas ebédelni.
A hely "gyerekbarát", ami nem lenne baj, de sok szülő úgy gondolja, hogy ez azt jelenti, hogy nem kell a gyerekére figyelni és a gyerek azt csinál, amit akar, így legutóbb pl. egy kislány (nyilván unalmában, mert az anyja nem foglalkozott vele) ott futkosott körbe-körbe, és fejhangon üvöltött.. öntudatos anyuka ezalatt két asztallal odébb heherészve fecsegett a barinőjével (pont az a kinézet volt, aki a barátnőjét így hívja), és pont leszarta, hogy szegény kislány unalmában másokat nem hagy nyugodtan enni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos

IKEA Budapest Étterem további értékelései

2021.07.02egyedül
Kiváló
Bevásárlás közben nagyon finom és változatos ételeket fogyaszthatunk ebben a nagy, tágas étteremben. Soha nem lehet csalódni a hagyományos svéd ételekben. Az ital és kávé automatájuk kifogyhatatlan. A személyzet kedves, segítőkész. Sokszor kimondottan csak az étterembe megyünk, ami kissé...
2019.08.03a párjával
Pénteken munka végeztével, egy esős napon, azon agyaltunk hova menjünk enni? Ekkor beugrottak a svéd húsgolyók! Menjünk az Ikeába! Meg is érkeztünk egy kis utazás után, és itt megjegyezném, hogy igazán lehetne a belvárosban is egy Ikea, vagy legalább egy éttermi részleg. Szóval megérkeztünk....
2018.11.19a párjával
Ikea reggeli! Egy ideje hétvégenként elmegyünk reggelizni a feleségemmel az Ikeába. Standard kiszámítható minőség meleg reggeliből. Tojásrántotta, sült bacon, sült kolbász. Ami pedig új, az a pirított zöldség és a tócsni. Imádjuk mindkettőt. a legjobb az egészben, hogy amennyit megkívánsz,...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.01-ig
Thermal Panzió Igal
76.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval