2026. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. május 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
Hát ez olyan semmi, az Örs vezér téren mászkáltam, az lebegett a fejemben, hogy na, majd az Árkádban vagy a Sugárban eszem valami jót, aztán mégis elcsábultam IKEA irányába. Hát ugye a húsgombóc... De ezért mászni kell, fent van az emeleten, aztán megnyugtattam magamat, hogy nem hiába teszem, veszek majd magamnak valami IKEA-apróságot is, ami kell otthonra, és akkor már érdemes bemenni. Nagyon kevesen voltak bent, semmi tömegjelenet, úgy beleszürkült az áruház mindenével az igénytelen környezetbe. Sivár egykedvűség az étteremben, nincs sor, nyolc gombócot kérek mindennel. Mindennel? Mindennel. Kis svéd zászló már nincs. pénztáros sem kedves, barátságos, az evőeszközök a tárlóban rondán mosogató-foltosak. Nem volt egy örömevés... valami elveszett itt. Interneten nézem az árakat, érdekes, azt írja a világnépújság, hogy egy adag svéd húsgombóc 1690 forint. Én valamiért 2100 forint körül fizettem, de akkor ez fel sem tűnt.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
IKEA Budapest Étterem további értékelései
2026.02.15barátokkal
![]()
Silány minőségű étel! Fagyos káposzta és rossz minőségű sajt! A legvisszafogottabban fogalmazva! Ha teheted hagyd ki
2026.01.02egyedül
![]()
Egy jó tanács, decemberben, illetve hétvégén semmiképpen ne menjetek, ha nem akartok óriási tömegben tülekedni, sorbanállni, majd utána asztalt vadászni, majd utána az italautomatáknál újra sorbanállni. Amúgy az ételek nagyjából ugyanazok, mint évekkel ezelőtt is, de a vegetáriánus ételek...
2025.03.23a párjával
![]()
Ahányszor vásárolunk az Ikeában, mindig eszünk is valamit. Többször ettünk svéd húsgolyót, szeretjük. Legutóbb lazacot ettem, kimondottan jól volt elkészítve. Ár/érték arány mindig kiváló, ha nem "csúcsidőben" megyünk, nem kell hosszan sorban állni.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
Gosztola Gyöngye Hotel Gosztola