Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyors ebéd

Il Treno Expressz - Arena Mall BudapestIl Treno Expressz - Arena Mall Budapest a térképen

2014. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. október 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Budapesten úgy alakult a napunk,hogy a vonatunk indulásáig 3 óránk volt,így a Keleti pályaudvar melletti Aréna plázát választottuk,hogy a nem túl barátságos időben eltöltsük ezt az időt. Mivel épp ebédidő volt,megnéztük a kínálatot és mivel gyermekem nagy spagetti rajongó,az Il Treno-nál kötöttünk ki. Gyermekem Bolognai spagettit kért,én pedig füstölt sajtos csirkés pennét. A Bolognai tulajdonképpen átlagos volt,a Füsti fantázianevű tészta tejszínes szószát brokkoli és kukorica is gazdagította. Én mindenképpen pozitívumként értékelem,hogy a tésztát - amelyet gondosan lemérnek minden egyes alkalommal,adagonként - átforrósítják,a szósszal és a többi alapanyaggal forró wokban készítik. Ami negatívum,hogy valószínűleg új volt még a kolléga és eléggé ügyetlen-tanácstalan volt,ami nem lett volna baj (én azt vallom,hogy mindenkinek el kell kezdenie valahol), sokkal inkább bajnak tekintettem,hogy a "tapasztalt" kolléganő hangot adott az új kolléga "bénázásának",ami szerintem a fogyasztók előtt semmiképp sem sportszerű,az étkeztetésben nincs helye morc "durrogásnak" - szerintem. Valamint a déli sok vendéghez képest talán kicsi a "készítő-tér",kevés a személyzet.
Összességében az ár-érték arány helyén volt véleményem szerint,a tészták olyan adagban készültek,amelyektől jól lehetett lakni és amint már említettem,elég sokan választották a helyet délidőben,valószínűleg korábbi jó tapasztalataik alapján.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Il Treno Expressz - Arena Mall további értékelései

2022.10.05a párjával
Szörnyű
Az adagok rendkívül kicsik, az árak magasak. Nagyon csalódott vagyok és atverve erzem magam.Az egyik legrosszabb választás az Arenan belül.
2020.07.05a párjával
Kiváló
Nagyon finom és bőséges adag tésztát kaptunk. A személyzet picit unott és kedvetlen de az életek nagyon finomak
2019.02.03családjával
Szörnyű
Testvérem javaslatára ettünk egyet, mondván gyorsan bekapunk valami finom olaszos ételt, majd mehetünk is dolgunkra. Sajnos ahogy egyre több és jó helyen megfordulunk, az ilyen gyors kifőzdék látványa már elveszi az étvágyamat is. Elég sok "kifőzde" közül lehet választani az Aréna plázában, ezért...
Népszerű szállások a környéken
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval