Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Mokika
628045
Országjáró - 20 városban járt márFelfedező - 23 helyen első értékelőNépszerű író - 90 hasznos szavazat
Fotói
45 fotó
Itt járt már

Mokika adatlapja

34Értékelés
6
28
0
45
Így utazok, így járok étterembe
Legtöbbször a férjemmel és a gyermekemmel járunk mindenhova hármasban,de előfordul,hogy a férjemmel kettesben is megállunk egy-egy étteremnél,ha együtt vagyunk a kamionjában. Szeretünk jó alapanyagokból jókat enni...
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Ínyenc  •  Borbarát  •  Sörkedvelő  •  Húsimádó  •  Édesszájú  •  Akció-figyelő  •  Wellness-mániás  •  Vízimádó
Regisztráció2013.04.03
Utoljára itt2022.10.06

Néhány kiemelt értékelés

2022. augusztus 15.a párjával járt itt
Férjemmel kettesben utaztunk haza és mindenképpen terveztük, h. megállunk kb. félúton ebédelni. Ő mondta, h. már kamionnal megállt itt enni, ezért választottuk a helyet. Parkolási lehetőség nagyon jó és vasárnapi nap ellenére az étteremben is viszonylag hamar megkaptuk, amit választottunk, gördülékenyen ment a kiszolgálás.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
M7 Bistro Székesfehérvár - M7 Bistro Székesfehérvár -
Kiváló 2016. október 12.gyerekekkel járt itt
Vasárnap kora este éhesen autóztunk (volna) hazafelé,amikor is felfigyeltem egy kereszteződésben egy sarki étteremre,amely korlátlan ételfogyasztást hirdetett 1. 190 ft/fő áron. Gondoltuk,a késői (17. 30. körül) időpont ellenére teszünk egy próbát,hogy lehet-e még étkezni. Az első benyomásra is udvarias,barátságos személyzet közölte,hogy igen,lehet.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2013. április 26.gyerekekkel járt itt
A mi barátaink,ha jönnek hozzánk Szlovákiából,mindig itt álltak meg fagyizni,mert szerintük itt a legfinomabb a fagyi. Úgyhogy ahogy lehetőségünk volt rá,mi is megálltunk itt,hogy teszteljük a cukrászdát. Elsőként is nagyon jó benyomást tett ránk a cukrászda belseje,nagyon ötletes a dekoráció is,szép,harmonikus színekkel.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság