Mokika étterem értékelései

Értékelései
6
19
27
98
0
1
43

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mokika értékeléseit!

Olvasd el Mokika étterem értékeléseit!

Megláttuk és kipróbáltuk -

Pocakos Lakatos Étkezde Budapest

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Férjem és én budapesti lerakók közt voltunk,ebédidőben,amikor én megpillantottam a kamionból ezt a helyet. Előnye,hogy félre is lehet állni mellette még a nagy szerelvénnyel is,úgyhogy meg is álltunk. Olyasminek néz ki,ahova az ember flanc nélkül szívesen bemegy egy ebédre. Úgy is lett.
Megosztom
Gyors menü hétköznap -

Bableves Csárda Kiskunmajsa

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Múlt héten volt alkalmam menüt ebédelni náluk,a férjem a városban dolgozik. A menü ára nagyon kedvező,ráadásul 3-féle van,lehet a levest és a főételt kombinálni. (Akár el is gondolkodtató,hogy hogy lehet ekkora adagokat 700 ft-ból kihozni. ) Én fitt menüt ettem,gyümölcsleves és Hawaii csirke volt rizzsel,az adag kielégítő.
Megosztom
Svédasztalos vacsora -

Paradis Étterem Monor

2016. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. október 12. - 17 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnap kora este éhesen autóztunk (volna) hazafelé,amikor is felfigyeltem egy kereszteződésben egy sarki étteremre,amely korlátlan ételfogyasztást hirdetett 1. 190 ft/fő áron. Gondoltuk,a késői (17. 30. körül) időpont ellenére teszünk egy próbát,hogy lehet-e még étkezni. Az első benyomásra is udvarias,barátságos személyzet közölte,hogy igen,lehet.
Megosztom
Megnyertük és jól megkóstoltuk! :) -

Hirös Grill Étterem Kecskemét

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 5. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem közösségi oldalán majd' minden héten indítanak nyereményjátékot,ahol 2 személyes fogyasztás a tét. Mivel sűrűn járunk Kecskemétre és szeretünk minden újat kipróbálni,játszottam és nyertem! Tegnap is Kecskeméten volt dolgunk a lányommal,így el is mentünk,hogy megebédeljünk. Eleve kedves volt a fogadtatás,barátságosan üdvözöltek,majd egyeztettünk és mondták is,hogy nyugodtan fogyasszunk!
Megosztom
2016. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik kedves rokonunk születésnapján vettünk részt az étteremben. Korábban már jártam itt,igaz,akkor "csak" kávézni. Most viszont vacsoráztunk is,igaz,előre rendelt,"egységes" ételt. A kiszolgálással kezdeném,mert az remek volt,a hölgyek kedvesen és készségesen tették a dolgukat. Az étel? ? Szóval a megrendelt tálon nem egy nagy nehézségű menü szerepelt,könnyű lett volna megugrani a lécet!
Megosztom
Street food helyben,jóízűen! -

Carwash Gyros Kiskőrös

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Városunkban újjászületett egy autómosó és mellette megnyílt egy büfékocsi. Több helyen láttuk már a hirdetést,sőt,sokszor elmentünk már mellette! Márciusban ki is próbáltuk,lányom kérésére. Telefonon rendeltem meg előre,a telefonban kedves női hang válaszolt,elmondta,hogy kb. hány perc múlva lesz készen és láss csodát,mire odaértem,kb.
Megosztom
Jó ebédhez szólt a nóta -

Savoyai Kastélyszálló étterme Ráckeve

2016. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. február 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnap voltunk ott a családommal ebédelni. Azért választottuk a helyet,mert a kislányom szeretett volna a "kastélyban" enni,így foglaltunk egy asztalt. Vasárnaponként svédasztalos ebéd van,fix áron+az italok ára. Úgy gondolom,az étterem teljes személyzete kitett magáért. Nem csak a szakácsok,a felszolgálók is.
Megosztom
Torkos csütörtök,pizza helyben -

Art Café Pizzéria és Kávézó Kiskőrös

2016. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. február 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén torkos csütörtökön választottuk a helyet a lányommal,tudatosan,hiszen városunk ezen helyén még nem jártunk. Telefonon foglaltam asztalt,fél 2-re,de igazából nem is kellett volna,mert rajtunk kívül még egy pár volt a helyiségben.
Megosztom
Egy diploma méltó megünneplése -

Kádárta Vendéglő Panzió Veszprém

2016. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. február 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Keresztlányom diplomát szerzett Veszprémben,majd a diplomaosztó után jöttünk ide ebédelni. Keresztlányom és párja találták a helyet,egyébként ismerősök véleménye alapján,sokan ajánlották nekik,biztos,hogy sokan járnak ide és szeretik a helyet,mert péntek du. kb. fél 2-kor nem volt szabad asztal. Foglalt asztalunk volt,de étlapról választottunk,nem volt előre rendelt menü.
Megosztom
Kipróbáltuk... -

Wok Box Kiskőrös

2015. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. január 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokaktól hallottam már,hogy megnyílt városunkban ez a hely és mivel hiánypótló szerepet tölt be - kínai gyorsétel egyedül itt kapható - gondoltam,tesztelem a lányommal. Decemberben egy hétköznapon el is mentünk. Mondjuk az étterem fő profilja a kiszállítás - saját bevallásuk szerint is - meg is látszik a beltéren,mert nem csak hogy kicsi,de elég rendetlen káosz uralta ottjártunkkor,a kb.
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX