Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Magyaros menü

Ildikó Konyhája BudapestIldikó Konyhája Budapest a térképen

Kiváló 2020. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 13.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Barátságos, magyaros kifőzde a Lánchíd és a Battyhány tér között kb. félúton. Csak hétköznap tartanak nyitva, főleg az ebédidőre koncentrálva, 16.30-kor már zárnak. Az aktuális kínálat a táblán olvasható. A falat népi cseréptálak, lopótökök, hímzett fali terítő díszíti, másrészt a világ minden tájáról érkezett elégedett vendégek kedves üzenetei és nemzetek papírpénzei, némelyik szintén üzenetekkel.
Bár kifőzde jellegű, de a rendelést az asztaloknál veszik fel, és ki is hozzák, nem a pultnál kell átvenni.
A 2 fogásos napi menü 1300 Ft, lehet választani, hogy a leves vagy a főétel legyen a 2 közül a nagy adag. A főételek tipikus jól ismert fűszeres, magyaros, paprikás ételek, jellemzően 1200-1500 Ft közötti árfekvésben, és az ételek többségéből kínálnak kis adagot is.
A tartalmas gulyásleves mellé 2 féle csípőset is hoztak, valamint 5 szelet kenyeret. A kenyér bolti, házgyári félbarna.
A leves nem volt felforralva, elégedetten tapasztaltuk, hogy ehető hőmérsékletű volt. A sztrapacska kissé vérszegény volt, elbírt volna több tejfölt és sült szalonnát (ez volt a menü).
A brassóiban (1250 Ft/ kis adag 875 Ft) a hús kellően szaftos volt, elegendő mennyiségű, a sült krumpli mirelitnek tűnt, de nem volt bajom vele. A csemege uborka elég nagy adag, jóféle és kifejezetten olcsó volt (250 Ft/adag). Desszertekben 5-6 féle palacsinta volt a felhozatal A galériaszinten további asztalok találhatóak. A mosdó retró.
A középkorú pincér jó kedélyű, szórakoztató jelenség, aki nemcsak a törzsvendégekkel foglalkozik. Netpincéren keresztül kiszállítást is vállalnak.
12% kötelező szervizdíj van.
40 Ft egy deci szóda.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (24)
Ildikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - MosdóIldikó Konyhája Budapest - MosdóIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - Étel/italIldikó Konyhája Budapest - Étel/italIldikó Konyhája Budapest - Étel/italIldikó Konyhája Budapest - Étel/italIldikó Konyhája Budapest - Étel/italIldikó Konyhája Budapest - Étel/italIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - BelsőIldikó Konyhája Budapest - Étel/ital

Ildikó Konyhája további értékelései

2024.04.14egyedül
Az Ildikó konyhája nevű egység igazi retro kisvendéglő, egyfajta házias étterembe oltott étkezde, hangulatos beltérrel, délben nagyon kedvező napi ajánlattal. Kommersz italokat kínálnak baráti áron. A kis Pilsner Urquell 690 Ft volt. Elvitelre kértem ételeket, kis adagot mindenből, a...
2016.07.04gyerekekkel
Kiváló
Családi nyaralás során találtunk rá a kis étteremre.Kiváló magyaros ételek, illedelmes gyors kiszolgálás,jó hangulat.Kiváló ár/érték arányt tapasztaltunk,a tisztaságra semmi panaszunk nem volt.A nyári forróságban kellemes hőmérségletet biztosított a bekapcsolt klíma. Ajánlom,mindenkinek aki...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
77.962 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
50.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval