Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kéne ide egy alapos nagytakarítás

Indiai Curry Corner BudapestIndiai Curry Corner Budapest a térképen

Gyenge 2022. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. április 24.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az ELTE TTK kiállítására igyekeztem, amikor beugrott, hogy szombaton biztosan nem lesz nyitva ott a büfé, így a google térkép segítségével kerestem a közelben nyitva tartó étkezdét, ahol gyorsan lehet valamit beszerezni. A Petőfi híd budai hídfőjénél dobott fel vietnami, török és indiai gyorsétkezdéket. A vietnami mostanra 3 egymás melletti étkezdévé nőtte ki magát, de tömegnyomor volt mindkettőben, amelyikbe benéztem. (Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy valójában mindhárom ugyanahhoz a tulajdonosi körhöz tartozik).
A mellettük lévő indiai bent is éppen olyan lepattant és közel sem vendégcsalogató, mint amilyennek kívülről látszik az ütött-kopott portál, és a gazdasági bejárat szerű ajtó alapján.
A pultban lévő készételek közül a kiíráshoz képest már csökkentett kínálat volt elérhető. A 6 féle húsos étel (5 csirke, 1 bárány), csak 3 féle szószos csirke volt, melyek közül a Butter Chickent választottam. Mellé sima basmati rizst (ez az egyféle volt), talán még 1 fajta dahl és egy leves volt, ennyi.
Gondolom, hosszabb várakozási idővel a konyha mást is elkészít, de étlapot vagy ajánlást erre vonatkozóan nem kaptam. Pozitívum, hogy az ételekből lehet kis adagot is kérni, és ez sem kicsi. Kis adag főétel + kis adag rizsért fizettem 1200 Ft-ot, amit gondosan számológéppel számolt ki. Fura, de csak készpénzzel lehet fizetni, ez angolul van kiírva egy papírra, ami szemmel láthatóan nem most került ki, tehát nem egy rövid, átmeneti rendszerhibára utal (a hatályos NAV rendelkezések alapján ez jogszabályellenes...)
Házhozszállításra is dolgoznak, ottjártamkor más vendég nem, de egy Foodpandás kiszállító éppen ott várakozott.
A hely legnagyobb hátránya a kosz, ami mindenütt szembetűnő, de a leginkább ótvar a mosdó, ami koedukált (1 db WC) és esélyes, hogy ez szolgál személyzeti mosdóként is. De a vendégtérben sem volt jobb a helyzet, az asztalok ragacsosak, foltosak, egy asztalon volt szalvéta kitéve, és az evőeszközöket elmostam a használat előtt (egyáltalán nem vagyok pedantéria mániákus, anyám innen már biztosan kifordult volna kaja nélkül....). Mondhatnánk, hogy ezáltal autentikus ázsiai a hely, de ez szerintem nem indok és ráadásul alaptalan is.
A rizs átlagos minőségű indiai rizs, azaz nem ragacsos, nagyobb szemű és fehér.
A mártás meglepően bársonyos és kellemes volt és a szósz fűszerezése is korrekt, autentikus. A rengeteg mártásban kevés volt a hús, amelyet nyárson sült csirkemell kockák alkottak. Egy kicsit száraz volt a hús.
A személyzet érdektelen, a két indiai pasas nemigen tudott magyarul, de amúgy kedvük sem volt a kiszolgáláshoz, és úgy távoztam, hogy nem is találkoztam velük, a fizetés után visszamentek a konyhába, ki sem jöttek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (20)
Indiai Curry Corner Budapest - EgyébIndiai Curry Corner Budapest - EgyébIndiai Curry Corner Budapest - EgyébIndiai Curry Corner Budapest - EgyébIndiai Curry Corner Budapest - EgyébIndiai Curry Corner Budapest - EgyébIndiai Curry Corner Budapest - EgyébIndiai Curry Corner Budapest - EgyébIndiai Curry Corner Budapest - EgyébIndiai Curry Corner Budapest - EgyébIndiai Curry Corner Budapest - EgyébIndiai Curry Corner Budapest - Külső képIndiai Curry Corner Budapest - Étlap/itallapIndiai Curry Corner Budapest - Étel/italIndiai Curry Corner Budapest - BelsőIndiai Curry Corner Budapest - BelsőIndiai Curry Corner Budapest - BelsőIndiai Curry Corner Budapest - Étel/italIndiai Curry Corner Budapest - Étel/italIndiai Curry Corner Budapest - Étlap/itallap

Indiai Curry Corner további értékelései

2018.02.12egyedül
Átlagos
Régebben már jártam itt párszor, de annyira nem voltam elragadtatva, hogy sűrűbben jöjjek. Nem is rossz, meg nem is annyira jó hely. Néha muszáj megkóstolni valami egzotikusat is, az ember egy kíváncsi állat. És végül is, nem egy rossz választás ez sem. Az idők folyamán nem változott lényegesen a...
2016.12.31egyedül
Gyenge
Az indiai konyha csodálatos! Az ízek, illatok, fűszerek gazdagsága és sokszínűsége lebilincselő, mégis van egyfajta egységes arculata, koncepciója. Nagyon szeretem! Budapesten egész jó indiai éttermek vannak többféle árfekvésben és kategóriában. A Petőfi híd budai hídfőjének közelében lévő Curry...
2016.11.28egyedül
Egy vasárnap reggelen már épp indultam volna a Fővárosból hazafelé, amikor az Indiai Curry Cornerre lettem figyelmes és arra a feliratra, hogy nyitva. No, mondom, soha jobbkor. Nem reggeliztem még aznap, az út meg kb három óra. Gyors parkolás, majd irány a gyorsétterem. A beltér személytelen,...
Népszerű szállások a környéken
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval