Indigo Express Etele - Indian Street Food Budapest

a 5092 budapesti étterem közül
Hely jellege
gyorsétterem
Indigo Express Etele - Indian Street Food Budapest
Indigo Express Etele - Indian Street Food BudapestIndigo Express Etele - Indian Street Food Budapest

1 vendég értékelése alapján

100%
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló - Frissítő tavaszi napok a Hunguest Hotel Békében
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
98.770 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással

Indigo Express Etele - Indian Street Food Budapest vélemények

2016
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1052 városban járt márFelfedező - 3300 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67314 feltöltött kép
2026. április 2.egyedül járt itt
Lám, lám, a gyorsan terjeszkedő Indigo betette indiai lábát az Etele plázába is. Máshol már jó tapasztalatunk volt vele, feleségem kedvence, hát itt is nekiültem, hogy próbára tegyem. Mit is? Hát ugyanazt. Mert azért elég egyformán főznek ők is hálózaton belül. Választáson nem túl fantáziadús, tikka masala csirkével, rémlik, hogy más hasonló helyeken is ezt szoktam enni.
Indigo Express Etele - Indian Street Food Budapest - Étel/italIndigo Express Etele - Indian Street Food Budapest - BelsőIndigo Express Etele - Indian Street Food Budapest - Étel/ital