Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagymező, romkocsma, bakelit

Instant BudapestInstant Budapest a térképen

Átlagos 2016. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. november 8.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Úgy 15-20 évvel ezelőtt a Nagymező utca és környéke volt a fiatalok "vigalmi negyede", amely az elmúlt években már inkább áttevődött a Király utca - Gozsdu udvar térségébe. Az Instant ezt az egy generációval korábbi bulizós-mulatós korszakot fémjelzi (bár ezen a néven és helyen 6 éve működnek), itt is romkocsmás a hangulat, van 2 belső udvar álló asztalokkal és bárpulttal, a belső részben több kisebb-nagyobb beugró, szobácska nyílik, lomtalanításból származó - vagy legalábbis úgy kinéző - kiszeparált bútorokkal, rosszul megválasztott, idegesítő fényekkel. A dekoráció szürreális, pl. plafonról fregolin belógatott műanyag disznók sorozata vagy nem is tudom, miféle állatok.
Összességében nem az én világom, és a zene sem tartozik az általam kedveltek körébe. Hogy mégis itt jártunk, annak az volt az apropója, hogy egyik kedvenc együttesem itt tartotta az újra kiadott bakelit lemezének dedikálását. Ennek köszönhetően a zene sem az itt megszokott tuc-tuc volt, hanem számunkra is hosszabb távon elviselhető valódi hangszerekre épülő rock muzsika. A magasított asztalok és a kényelmetlen bárszékek illegnek-billegnek.
Az italfelhozatal kommersz, a kiszolgálás egykedvű. A hátsó termeknél is vannak további bárpultok és egy "bisztró" felirat arra utal, hogy ételeket is készítenek, de ezekről nincs személyes tapasztalatom. Inkább zavaros kavalkád volt a számomra, mint barátságos szórakozóhely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (24)
Instant Budapest - Külső képInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - BelsőInstant Budapest - Külső képInstant Budapest - Külső képInstant Budapest - Külső képInstant Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Stáció Vecsés - Pünkösdi Újjászületés
Pünkösdi Újjászületés
05.16-21.
Hotel Stáció Vecsés
104.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval