Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Titokzatos kávézó

Irkafirka Kávézó BudapestIrkafirka Kávézó Budapest a térképen

Kiváló 2018. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. november 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy igazán cuki kis kávézó az Egyetem tér közelében. Lehet, hogy én nem figyeltem jól, de számos alkalommal elsétáltam már itt a Szerb utcában anélkül, hogy észrevettem volna a létezését. Valamelyik internetes ajánlóban olvastam róluk pozitív beszámolót, ennek alapján kerestem fel.
A Loch Ness Pub melletti üvegportál az övék. Pici belső tér, fenyőlépcső vezet fel a galériára. Kedves, barátságos, fiatalos belső tér, kint kis terasz egy asztalkával, 2 székkel. A fiatal pultos hölgy közlékeny, kedves, mosolygós. Finom a kávé is. A csésze és az alj különleges, barna-fehér pöttyös, vintage stílusú. A beltérben is bejön a vintage, de nincs túltolva.
Az italokban prémium kategóriás itókákat tartanak: Fentimans üdítők (cola, tonik, gyömbérsör), Or Tea? teákat (550 Ft), a pannonhalmi Vis Vitalis ásványvizeit. Szerény ételkínálat, átlag feletti árakon: croissant 350-450 Ft, omlett 890-990 Ft, szendvicsek 590-690 Ft-ért. A péksüteményeket nem helyben sütik, hanem hozatják, sajnos elfelejtettem megkérdezni, hogy melyik pékségből, de nem tűntek különlegesnek.
Kávéból világos és közepes pörkölésű közül lehet választani, én az utóbbit kértem, egy eszpresszó 380 Ft-ba került, a cappuccino 550 Ft.
Az ablakból mindenféle programújságokat lehet elvinni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Irkafirka Kávézó Budapest - Külső képIrkafirka Kávézó Budapest - BelsőIrkafirka Kávézó Budapest - BelsőIrkafirka Kávézó Budapest - BelsőIrkafirka Kávézó Budapest - BelsőIrkafirka Kávézó Budapest - Étel/italIrkafirka Kávézó Budapest - Étel/italIrkafirka Kávézó Budapest - Étel/italIrkafirka Kávézó Budapest - Étel/italIrkafirka Kávézó Budapest - Étlap/itallapIrkafirka Kávézó Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval