Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nincs leves, de van tejberizs

Istanbul Kebab - Keleti Pályaudvar BudapestIstanbul Kebab - Keleti Pályaudvar Budapest a térképen

Átlagos 2019. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. december 8.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nem ide indultam, de sajnos a neten beharangozott japán levesezőt nem találtam nyitva (már másodszor), így a törököknél vigasztalódtam.
A népszerű, de nem túl igényes és egyáltalán nem tisztaságáról híres török gyorsétteremlánc itt is ugyanazokat az ételeket nyújtja, azonos koncepcióban, mint a város más pontjain lévő éttermeiben.
A pultban bekészítve a húsos-zöldséges egytálételek, választható köret, az ablaknál sül a gíroszhús, ami valójában kebab, csirkehúsból készül. Lehet az utcáról az ablakban elvitelre is rendelni. Érdekes módon bent a pénztár bár külön pultban ki volt építve, de nem üzemelt, az ételek felett vették át a pénzt, illetve nyújtották a bankkártyás terminált fizetésre. Folyamatosan jöttek a vendégek, főleg fiatalabbak, baráti társaságok, fiatal párok, egyedülállók.
Az alufóliás sült tejberizs 450 Ft, pontosan olyan, amilyen szokott lenni náluk, én szeretem. Elég nagy adag.
Az ételek drágábbak, mint a török kisbüfékben, de itt le lehet ülni rendes asztaloknál, fűtött étteremben, és nagyobb a választék is.
A gírosz pitában 1100 Ft, tálban 1500 Ft. A főételek ára 1450-1550 Ft, körettel együtt. "Rendszer-idegen" ételként árulnak újabban rántott sajtot és rántott halat is. Ezeket egyáltalán nem ajánlom, mivel kihűlnek a pultban, és mikrózva szerintem mindkettő élvezhetetlen. Itt a mikrózás alapvető.
Sok asztal van, szinteltolásos a belső tér.
Sem az asztalok, sem a padló nem tiszta, bár van külön takarító személyzet. A mosdó leamortizált, balkáni hangulatú, kellemetlen szagú, nem tiszta.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (8)
Istanbul Kebab - Keleti Pályaudvar Budapest - Külső képIstanbul Kebab - Keleti Pályaudvar Budapest - Étel/italIstanbul Kebab - Keleti Pályaudvar Budapest - Étel/italIstanbul Kebab - Keleti Pályaudvar Budapest - Étel/italIstanbul Kebab - Keleti Pályaudvar Budapest - BelsőIstanbul Kebab - Keleti Pályaudvar Budapest - MosdóIstanbul Kebab - Keleti Pályaudvar Budapest - BelsőIstanbul Kebab - Keleti Pályaudvar Budapest - Étlap/itallap

Istanbul Kebab - Keleti Pályaudvar további értékelései

2023.12.27egyedül
Szörnyű
Tisztelt Istanbul étterem! Karácsony napján Önök nyitva vannak, és rengeteg vendég volt bent az étteremben. Én két adag ételt kértem elvitelre, 5900 Ft-ot fizettem. Mielőtt kikértem az ételt megkérdeztem frissek- e a választott husok, köretek. A válasz igen volt a kiszolgáló részéről....
2023.06.08egyedül
Átlagos
Keleti pu,. metróból ki, aluljáróból ki, és ott van ez a hely rögtön. Egynek jó lesz, gondoltam, ideje ebédelni valamit. Pult a bejáratnál kezdődik, tálcát vehetsz el, evőeszközt is, és már rád is szólnak, hogy mit szeretnél? Gyros tálat kértem meg egy kis tzatzikit, Melegben jólesik hideg...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Yacht Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Yacht Siófok
150.990 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
SunGarden Wellness Pihenés
2025.01.02-ig
Sungarden Hotel Siófok
86.040 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval