2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem nagyon elegáns, hangulatos, meghitt, halk zene szólt. A kiszolgálás figyelmes és gyors, a pincérek felkészültek és udvariasak voltak. Nagyon tetszett a látványkonyha. Az ételekről sajnos már nem lehet ilyen szuperlatívuszokban beszélni. Kacsahúslevest és gombalevest rendeltünk. Mindkét leves iszonyatosan sós volt. Kölcsönös kóstolás után rájöttünk, hogy ugyanazzal a lével van leöntve a kacsahús és a zöldségek, illetve a gomba. A húsok és zöldségek ízén – már amiket nem nyomott el a rengeteg só - érezni lehetett, hogy nem abban a lében főttek, amiben tálalták őket. A főételek közül a kacsamell káposztás lepénnyel nagyon finom, ellenben a báránysteak rágós és nagyon zsíros, mócsingos volt. A hozzá tálalt zellerkrém és cékla viszont isteni volt, kár, hogy csak nagyon keveset tálaltak belőlük. A csokoládétortácska finom volt, a túrógombóc átlagos. Az adagok aprók voltak, még a desszert után is éhesek voltunk. Kedves gesztus volt, hogy az étkezés végén kaptunk egy-egy falatka különleges sajtot. Az ételeket és az italokat is méregdrágán adták, de nem ez volt a legnagyobb problémánk. A leves elfogyasztása után már éreztük, hogy valami nincs rendben a gyomrunkkal, gondoltuk azért, mert rettentően sós volt az étel. Nem részletezem a tüneteinket, a lényeg, hogy még másnap is rossz volt a gyomrunk. Gyanítjuk, hogy az a fura sós lé okozhatta a gondot, amit leves álnéven elénk tettek. Ezek után sajnos nem tudom jó szívvel ajánlani a helyet senkinek.