Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiábrándulás

Jaromír '68 Cseh Sörkert BudapestJaromír '68 Cseh Sörkert Budapest a térképen

Szörnyű 2017. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. november 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Jaromir 68 nevű söröző-triót nagyon kedvelem. Kiváló cseh söröket kínálnak elérhető áron, hozzá korrekt sörkorcsolyát. Az Ajtósi Dürer sori egység a nemrégiben átköltözött egy kisebb épületbe, a főbejárat kapujához.
A minap megfordultunk itt.
Tíz előtt érkeztünk, így inkább még vártunk, míg kinyit a kocsma, tettünk még egy kört a környéken. Tíz óra után 4-5 perccel megjön a pultos lány, semmi bocs a késésért vagy efféle, kedvességnek sincs semmi nyoma.
Érdeklődünk az ételek felől, kiderül nincs még szakács.
Megjön a szakács is, tisztázzuk, hogy mit ennék, rákérdezünk, hogy melyik étel mennyi idő alatt van meg, érzékeltetjük, hogy sietünk, ennek ellenére a szakács kimegy kávézni és cigarettázni, miközben tudja, hogy mi várunk az ételünkre.
Nem tudom, mikor éltem meg hasonlót, ilyen szintű semmibe vételt, szerintem soha. Szerencsére a pultos hölggyel meg tudtuk beszélni, hogy sörre cseréljük a már kifizetett pulled pork szendvicset.
Ritkán kerül egy hely a „soha többet” kategóriába, ennek sikerült. Ittunk egy kávét, átlagos volt, meg egy John Lemon üdítőt.
Sebaj, megyünk a Márvány utcába, azt mondták Csengery utcai egységben, hogy ott nemrég nyílt a klasszikus meleg konyha, mely túlmutat a pub foodon. Kíváncsiak vagyunk rá.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Jaromír '68 Cseh Sörkert Budapest - Étlap/itallapJaromír '68 Cseh Sörkert Budapest - Étel/italJaromír '68 Cseh Sörkert Budapest - BelsőJaromír '68 Cseh Sörkert Budapest - Étlap/itallapJaromír '68 Cseh Sörkert Budapest - Külső képJaromír '68 Cseh Sörkert Budapest - Külső képJaromír '68 Cseh Sörkert Budapest - Étlap/itallapJaromír '68 Cseh Sörkert Budapest - Étlap/itallapJaromír '68 Cseh Sörkert Budapest - Külső kép

Jaromír '68 Cseh Sörkert további értékelései

2018.01.19barátokkal
A Dürer Kert szórakozóhely melletti többé-kevésbé kihasználatlan parkos telek előrészében, a kapubejáró mellett kialakított szabadtéri cseh söröző-terasz és büfé, amely korábban a Dürer Kert másik, északi oldalán működött egy nagyobb kerthelyiségben, onnan költöztek át ide. Úgy tudom, a bezárás...
2017.02.04barátokkal
Kiváló
Tegnap voltunk itt először, de nem utoljára! Egyszerü kis hely egy kollégium aljában, a Liget szélén. De az ételek s italok minősége feledteti a kissé nomád körülményeket :) Szenzáció cseh sörök és nem a mindenütt kapható, szokásos választékból. Csapon is van világos,félbarna, barna,...
2016.05.27barátokkal
Kiváló
Harmadszor tértünk ide vissza baráti társasággal. Még mindig remek hangulatú hely igazi finom cseh sörökkel. Egy kollégium aljában található azonban nem egy 4*-os hely látszatra :) Az év hűvösebb időszakában a benti helyiség alkalmas egy jó hangulati baráti sörözésre akár hétköznap este is. Az év...
Népszerű szállások a környéken
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Irány a Balaton
Irány a Balaton
06.14-28.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval