Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Találkozás cseh sörökkel

Jaromír '68 Cseh Sörkert BudapestJaromír '68 Cseh Sörkert Budapest a térképen

2017. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2018. január 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dürer Kert szórakozóhely melletti többé-kevésbé kihasználatlan parkos telek előrészében, a kapubejáró mellett kialakított szabadtéri cseh söröző-terasz és büfé, amely korábban a Dürer Kert másik, északi oldalán működött egy nagyobb kerthelyiségben, onnan költöztek át ide. Úgy tudom, a bezárás egy váratlan döntés volt a tulajdonosok részéről, így B tervként maradt ez az új hely, ami kevéssé optimális és sokkal szűkösebb is.
(Egyébként a fő bázisuk a Csngery utcában van, Jaromír Sörbisztró néven működik, ott még személyesen nem jártam.)
Az egyik nyári estén ültünk ki pár órát beszélgetni a barátnőmmel és az ő néhány haverjával, mivel már elég régen nem tudtunk találkozni. Amikorra megérkeztem, ők már túl voltak pár sör-körön.
Olvastam az előző értékeléseket, és sajnálattal láttam, hogy a legutóbbi értékelés mennyire negatív lett. Azt magam is úgy vettem észre, hogy itt az időhatárokat elég lazán kezelik, de mivel a vendégek többsége nagyon is ráér, ez általában nem okoz problémát, mi is így voltunk ezzel.
Néhány cseh sörkorcsolyát árusítanak, melyek elég lassan készültek el, és nem is mindenük volt, ami szerepelt elvileg a néhány tételes étlapon. A fiúk töltött bramborákot és lepényt ettek. Sokat kellett várni, mire elkészült, cserébe a személyzet a záróra után még jó fél órát ráhúzott, hogy tovább maradhassunk.
Mivel fedetlen kertről van szó, esős időben nem opció.
Fizetés kizárólag készpénzzel volt lehetséges.
A mellékhelyiség a kert belső részében egy lepusztult épület aljában van, kb. olyan mintha egy 70-es évekbeli kollégium vagy laktanya WC-jébe mennénk be.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (2)
Jaromír '68 Cseh Sörkert Budapest - Külső képJaromír '68 Cseh Sörkert Budapest - Külső kép

Jaromír '68 Cseh Sörkert további értékelései

2017.11.02gyerekekkel
Szörnyű
A Jaromir 68 nevű söröző-triót nagyon kedvelem. Kiváló cseh söröket kínálnak elérhető áron, hozzá korrekt sörkorcsolyát. Az Ajtósi Dürer sori egység a nemrégiben átköltözött egy kisebb épületbe, a főbejárat kapujához. A minap megfordultunk itt. Tíz előtt érkeztünk, így inkább még vártunk, míg...
2017.02.04barátokkal
Kiváló
Tegnap voltunk itt először, de nem utoljára! Egyszerü kis hely egy kollégium aljában, a Liget szélén. De az ételek s italok minősége feledteti a kissé nomád körülményeket :) Szenzáció cseh sörök és nem a mindenütt kapható, szokásos választékból. Csapon is van világos,félbarna, barna,...
2016.05.27barátokkal
Kiváló
Harmadszor tértünk ide vissza baráti társasággal. Még mindig remek hangulatú hely igazi finom cseh sörökkel. Egy kollégium aljában található azonban nem egy 4*-os hely látszatra :) Az év hűvösebb időszakában a benti helyiség alkalmas egy jó hangulati baráti sörözésre akár hétköznap este is. Az év...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval