Jó 2025. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. május 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy korábbi, kissé lepusztult söröző helyén az idei évben ez a fagyizó nyitott meg a tavaszi szezon kezdetével a Pünkösdfürdői Strand közelében a sarkon. A korábbi épületre szinte rá sem ismerni, egészen átalakult, újjászületett. A fagylalt árak az idei szezonban hihetetlenül megugrottak, hol van már a tavalyi átlagban 500 Ft-os gombócár?? Pedig már az sem volt éppen olcsó. Ehhez képest itt 650 Ft egy gombóc. A mangó fagyi finom volt! Elég széles a választék, főleg a gyümölcsös ízek vonzóak (málna, zöldalma). Van cukormentes fagylalt is a kínálatban. A fagylalt mellett voltak jó kinézetű, újhullámos sütemények is (1300-1600 Ft közötti szeletárakkal), illetve üdítő és kávé. Az eszpresszó 800 Ft, az sem olcsó. A kávé inkább átlagos szintű volt, márka szerint Perté kávét főznek, olaszos stílusban. A kiszolgálás gépies, kifejezéstelen. Vannak helyben asztalkák a teraszon, ahol le lehet ülni, de mi a Római Part felé vettük az irányt gyalogosan. Összességében 3 és fél pontos élmény, de ezúttal felfelé kerekítettem.