Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Óbudai paneles

Jegesmaci Fagyizó BudapestJegesmaci Fagyizó Budapest a térképen

2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. május 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tipikus lakótelepi fagyizó Óbudán, a tízemeletes panel szalagház aljában, a Flórián térrel szemközti oldalon.
Kiszolgálás a pultnál, csak egy fagyispult az egész objektum.
Vidám, élénk, figyelemfelkeltő a pink-kanárisárga felirat csalogat, és néhány műanyag Flair széken le is lehet telepedni, a kicsiknek kisszékekkel is készültek, szimpatikus figyelmesség.
A pultos (tulajdonos?) hölgy hozzáállása is pozitív, minden vendéghez van egy-egy kedves szava, a törzsvendégeket messziről köszönti, a gyerekeknek már szakavatottan ajánlja, hogy egyik-másik kedvenc íz közül éppen melyik van a pultban.
A kedvező árakkal és a jól ismert ízekkel egyértelműen a környékbeli tömegigényeket célozzák meg, legyen olcsó elsősorban, és jóóó nagy adag. Ez itt meg is valósul, ugyanis a kis adagnak (180 Ft) mondott az máshol a normál (5 dkg) szokott lenni, sőt a prémium kézműves fagyisok még ennyit sem adnak egy adagként, hanem csak 4dkg-ot. A nagy adag ezzel szemben itt 8-10 dkg-os (240 Ft), de nem mérik, hanem saccra, ránézésre adják és tényleg nem spórolnak vele.
Kínáltak 2 féle ízben diétás fagyit is, a kiírás szerint 85%-kal csökkentett cukortartalommal, némileg drágábban (230 Ft/300 Ft/ gombóc).
A kiírás szerint helyben készül a fagyi, ami számomra sem jót, sem rosszat nem jelent alapvetően, hacsak nem arra gondoltak, hogy nem az ABC-ben vették a jégkrémet (bár azok között is van kifejezetten jó minőségű ám).
Ízekben: puncs, mák, a borzasztó hupikék, csoki, eper, málna, vanília, citrom, joghurtos meggy... igazából semmi meglepő, de mégis van választék. A puncs mellett döntöttem, mert abból általában elég jól meg lehet ítélni, hogy mit tud egy fagyizó. Hát, semmi extrát. De szerencsére nem is az albán színvonal.
Egynek elment.
A kiszolgálás miatt megadom a 4 szívecskét.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (5)
Jegesmaci Fagyizó Budapest - Külső képJegesmaci Fagyizó Budapest - Étel/italJegesmaci Fagyizó Budapest - Étel/italJegesmaci Fagyizó Budapest - Étlap/itallapJegesmaci Fagyizó Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
35.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
52.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval