Éppen megvámpíroiltak az Üllői úton valami klinikán, jöttem ki a karomon a kis véres tapasszal, hát ebédidő volt,, keressünk valamit az úton. Nem szálltam metróra, gyalogoltam, egy kedélyeset az Üllőin. Na és ezt találtam nem messze a Klinikák metrómegállótól. Nincs mit mérlegelni, egynek ez is jó.
Semmiféle hangulata nincs, éppen a célt szolgálja. Pirított tésztát kértem sült májjal, pont olyan volt, mint bárhol máshol, meg a savanyúság is, a szokásos káposzta. Zokszó nélkül megettem, a számlámon az van, hogy Menu A, ezek szerint a tészta meg a máj az egy A betűs menü, és 2150 forint, a savanyúság meg 800. Tulajdonképpen semmi különös nem történt, nem ajánlom a helyet, nincs miért, de nem is óvnálak tőle, egyél itt nyugodtan, ez is egy teljesen felesleges információ az ittjartam oldalon, ezért egyetlen normális ember sem fog elindulni ide, mert ezt olvasta, de hát eszünk mi itt folyamatosan egymással versenyben, mint valami TV-vetélkedőn.