Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az amerikai ragacsos csirke

Jiale Kínai Gyorsbüfé BudapestJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest a térképen

Átlagos 2021. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. június 19.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Éve óta működő kínai gyorsétterem a Móricz Zsigmond körtéren. A "Jiale" egy kínai mandarin női név, aminek többféle pozitív jelentése van, úm. finom, dicséretes, logikus, aktív, kezdeményező, önálló. Valószínűleg a tulajdonos vagy valamely családtagjának a neve lehet.
A név eredete és jelentése minden esetre érdekesebbnek tűnt, mint maga az étkezőhely. Középszerű, szokványos kínai gyorsbüfés ételkínálat, szójás-mártásos ez-az, a hús az csirkenyesedéket jelent itt is. Az árazás áttekinthetetlen. A kiszolgálás az L alakú pultnál történik önkiszolgáló rendszerben, az egyik kínai hölgy veszi fel a rendelést, majd a pult végén a másiknál kell fizetni. A kiszolgálás futószalag-szerűen történik. Az ételek a pult mögül választható késztermékek. Népszerűnek tűnik a hely, a pandémia miatt a 4-5. vásárlók már a bejárat előtt várakoztak, nem bent tömörültek.
A belső részt nemigen használják most étkezésre, mind elvitelre vásároltak az emberek, amikor ott jártam, bár voltak egy oldalt nyíló kisebb helyiségben benti asztalok is, ahol elvileg le lehet ülni.
Vásároltam egy nagy adag amerikai csirkét (bundázott falatkák édes barna szójában), nagy adag ragacsos rizst és szójabab salátát. Italt nem vásároltam. Összesen 2640 Ft-ot fizettem, ami nem tudom, hogy jött ki nekik, mert egy számológépen mutatta a kasszás hölgy a végösszeget.
Az elviteles étel mellé evőszeszközt, pálcikát nem adtak, nem is ajánlgatták, hogy kérek-e.
A tisztaság nem a hely erőssége.
A kínálatban pozitívum, hogy volt tofu thai mártásban, amit az előttem vásárló vitt el. Ha jól láttam, van valami ebédmenü féle is.
Az amerikai csirkét a gyerekek ették, nekik ízlett, de ők imádják ezeket a ragacsos kínai húsokat. Szóval mondhatni biztosra mentem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (29)
Jiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - EgyébJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - EgyébJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - EgyébJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - EgyébJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - EgyébJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - EgyébJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - EgyébJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - EgyébJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Külső képJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Külső képJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Étlap/itallapJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Étlap/itallapJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Külső képJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Étlap/itallapJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - BelsőJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - BelsőJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Étel/italJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Étel/italJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Étel/italJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Étel/italJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Étel/italJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - BelsőJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Külső képJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Étlap/itallapJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - BelsőJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Külső képJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - BelsőJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Külső képJiale Kínai Gyorsbüfé Budapest - Belső

Jiale Kínai Gyorsbüfé további értékelései

2019.09.18egyedül
Átlagos
Na, most jól lebuktam, hogy ebben a valamilyen ázsiaiban nem jártam még... de lehet, hogy jártam de annyira nem emlékszem rá. Miről is lehetne ez emlékezetesebb, mint a többi? Kínai kínálat, aztán ramen levesek, meg még thai csirke is... fél Ázsia együtt. Akkor ma itt thai csirkét ettem, kínai...
2016.11.28egyedül
Átlagos
A Jialie kínai gyorsbüfé a műfaj 2.0-ás egységei közé tartozik, melyek felturbózzák a megszokott, és nem kevéssé unalmas választékukat (édes savanyú, illatos falatok, nyolc kincs, gong bao, szecsuáni stb. stb. stb.) néhány ramennel és egyéb izgalmasabb ételekkel. Egy szép vasárnap reggelen...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval