Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kézműves burgerek

K-208 Kézműves Burger Műhely BudapestK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest a térképen

Átlagos 2015. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. december 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A fb oldalukon ezt írják magukról: "A K-208 nem egy puccos hely. Nem rongyrázásra készült, hanem azért, ha különlegeset ennél kedvező árakon, és figyelmes, udvarias kiszolgálásra vágysz." Hogy nem egy puccos hely, az való igaz. Az egykori Cheers söröző helyén nyitottak, s az első időkben leginkább azzal váltak híres-hírhedtté az utcában, hogy megfelelő szagelszívó hiányában a környékbeli lakásokba is töményen áramlott be a sütöde-szag. Ezt mostanra szerencsére sikerült orvosolni, bár a benn töltött kb. fél óra alatt azért a ruhákba még így is beivódik némi sütőolajszag.
A hely egy szuterén, kívülről és belülről is semleges, mondhatni jellegtelen, kissé lelakott minimál dizájn.
Kézműves hamburgereket készítenek, néhány körettel, salátával, valamint az utóbbi időszakban pékáruval is bővült a kínálat. Ez utóbbi valószínűleg csak reggelente lehet, ottjártunkkor nem találkoztunk péksütikkel. A normál méretű burgerben 120 gr-os marhahús pogácsa (illetve a csirkésben csirkemell filé) van a 150 gr-os szezámmagos buciban, ezek árban 1000 Ft körül kezdődnek, a nagy méretűben 240 gr a hús (2 szelet) és 250 gr-os a buci, ezek ára 2500-3000 Ft körül alakul. Minden héten van valamilyen akciós burger, amiben a normálnál kissé nagyobb, 150 gr-os a hús, ez 1190 Ft-ba kerül.
A buci teteje kissé száraz és morzsalékos volt, az alját viszont eláztatták a szószok. A húspogácsát túlsütötték, a széleit szinte feketére pörkölték, kár, mert egyébként ízre nagyon kellemes lett volna. Bár a "töltelékben" a leírás szerint cheddar sajt is szerepel, ez annyira vékony/kevés, hogy egyáltalán nem lehetett érezni. A jégsaláta friss, ropogós. A szószok: házi burger szósz, ketchup, mustár, majonéz eluralkodnak az egészen, túl sok, túl tömény így.
A hagymakarikák mirelitből készülnek, ugyanolyan, mint amit bárki megvehet a közértben és otthon megsüthet (6 db egy kis adag fűszeres majonézzel 400 Ft-ért). A sült krumpli szintén mirelit.
A mosdó nagyon szűkös, koedukált (1 db van összesen) és avítt.
Hogy a város legjobb hamburgerét készítenék, azt a magam részéről erősen kétlem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (15)
K-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - Étlap/itallapK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - Külső képK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - Étlap/itallapK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - Étlap/itallapK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - EgyébK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - BelsőK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - Étlap/itallapK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - BelsőK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - Étel/italK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - BelsőK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - Étel/italK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - BelsőK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - Külső képK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - BelsőK-208 Kézműves Burger Műhely Budapest - Külső kép

K-208 Kézműves Burger Műhely további értékelései

2016.05.12kollégákkal
Átlagos
A Katona József utcai burgerezőben voltunk ebédidőben. Elsőként érkeztünk, ennek ellenére kb. 30-40 percet kellett várni a burgerre. A buci annak ellenére hogy házi, semi plusszat nem nyújtott, a steak burgonya is inkább a közepes kategória. A 3 csillagot tőlem a húsért és a kiszolgálás...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással