A K Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér az V. kerületben érdekes célpont lehet azok számára, akik kedvelik a kevéssé ismert kortárs festőművészeket, hazai "feltörekvő" alkotókat. A galérián belül működik egy kis kávézó, amely inkább a kiállítást megtekintők számára nyújt valami pluszt, önmagában nem emlékezetes, mint kávézó.
Pedig jó helyen van, de a nem éppen szerencsés nyitva tartás miatt ide nem igazán esnek be csak úgy az utcán kószáló-sétáló emberek. A szolid kínálatban kávéitalok szerepelnek, az indokoltnál szerintem némiképpen magasabb árazással, hiszen itt nem egy specialty kávézóval van dolgunk. Az eszpresszó 790 Ft, a Cortado 1090 Ft (ilyen drága lenne a tej? ? ), a latte 1290 Ft. Kávén kívül a most divatos Matcha Latte, Chai Latte, illetve kakaó és tea kapható. Hagyományos sötét pörkölésű olasz Manetti kávét főznek, amely Bio Fairtrade minősítéssel rendelkezik, ha valaki számára ez fontos szempont a megfelelő kávé kiválasztásánál. A kávé mellé kérés nélkül kaptam egy kis pohár vizet. A kiszolgáló alkalmazott fiatal hölgy amolyan elvarázsolt művészlélek volt, a vendéglátáshoz nem volt sok érzéke. Ételeket nem tartanak. Összességében nem tudok 3 pontnál többet adni, de azért ajánlottra teszem, mert a légkör kellemes.