Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pestlőrinc, a park zöldje

K5 Kult Bistro BudapestK5 Kult Bistro Budapest a térképen

2018. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az 50-es villamoson utazva láttam meg Pestlőrinc központjában, a Kossuth téri park szélén ezt a szimpatikus klubpresszót, és már akkor elhatároztam, hogy ha legközelebb időm engedi, benézek.
Körös-körül a park zöldje, almazöld napernyőkkel árnyékolt terasz sok asztallal, az üvegpavilon villamosmegállóhoz közeli része kiállítóteremként szolgál (ingyenes).
A belső tér érdekes kialakítása, szabálytalan, íves alaprajzú. Csinos berendezés, a foteles asztalok jól néznek ki, de kényelmetlenek, mert a fotel túl mély, az asztal pedig túl alacsony, evésre nem alkalmas. De vannak rendes méretű-magasságú asztalok is bent.
A rövid étlapon bisztrós, street food fogások vannak jellemzően. Ökorfarmról származó bivalyhúsból készült ételek: gulyás, brassói, pörkölt, burger (990-1990 Ft), padlizsánkrém, szendvicsek, burgerek - ezen belül olcsóbb árfekvésű, kisebb adag diákburger (950 Ft). A desszertek közül a csoki szuflé erdei gyümölcsökkel (790 Ft) és a somlói gombócok (690 Ft) is finom volt, szépen tálalt, és árban is jutányos. Maromas kávét főznek, sajnos egyáltalán nem jó, valószínűleg az alapanyag minősége és az elkészítés módja/kávégép is ludas ebben.
A ház borait a Balaton-felvidéki Nagy és Nagy Pincészet biztosítja az olaszrizling és a rozé decije 250 Ft. Egyebekben a borlapon hazai borokat láttam, olcsóbb árfekvésben 4000 Ft körüli palackárak, 400 Ft környéki deciárak.
Sörben Drehert és Arany Ászokot csapolnak.
A fagyispultnak csak a helyét és az információs táblát láttam, fagyi nem volt (pedig napsütés, 28 fok volt).
Összességében vegyes érzéseim vannak, nem olyan jó, nem olyan igényes, mint amire számítottam a külcsín alapján.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (15)
K5 Kult Bistro Budapest - MosdóK5 Kult Bistro Budapest - Külső képK5 Kult Bistro Budapest - MosdóK5 Kult Bistro Budapest - Étlap/itallapK5 Kult Bistro Budapest - Étlap/itallapK5 Kult Bistro Budapest - Étel/italK5 Kult Bistro Budapest - Étel/italK5 Kult Bistro Budapest - BelsőK5 Kult Bistro Budapest - BelsőK5 Kult Bistro Budapest - Külső képK5 Kult Bistro Budapest - Külső képK5 Kult Bistro Budapest - Külső képK5 Kult Bistro Budapest - Külső képK5 Kult Bistro Budapest - Külső képK5 Kult Bistro Budapest - Külső kép

K5 Kult Bistro további értékelései

2018.08.04egyedül
Arra lakunk pàr éve nyilt règ ki akartuk próbálni. Dizàjnos. Pestlörinc Kossuth terén egy park szélén közel az Üllöihez. Van fagyispult néhàny desszert (keveseltem a választèkot). Inkább az iszogatáson a hangsúly. Üditök borok egyszerübb ételek. Személyzet nem jön ki max...
Népszerű szállások a környéken
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval