Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szombati újhullám

Kaffeine - BudaWest BudapestKaffeine - BudaWest Budapest a térképen

Kiváló 2023. februárban járt ittÉrtékelt: 2023. március 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Újhullámos kávézó Gazdagréten a BudaWest modern irodaházában. A bejárat előtt kis fedett terasz került kialakításra, a kávézóba innen vagy az irodaház felől is be lehet lépni. Ellentétben sok irodaházi kávézóhoz, ők nyitva vannak hétvégén is, magam is szombaton délelőtt jártam itt. Valószínű ilyenkor nem az itt dolgozók, hanem a környéken élők térnek be egy finom kávéra vagy sütire. Mindkettő kipróbálásra érdemes!
A Kaffeine is egy kisebb lánc, az első egységük a Lövőház utcában nyílt a Mammut mögött, ezzel az újabb egységgel szintén maradtak a budai oldalon.
Nem a legolcsóbb kávézó, és az utóbbi időben itt is elég jelentős áremelkedés következett be. A Cortado 799 Ft-ba került, cserébe kitűnő volt! Az eszpresszó 599 Ft, a latte 1099 Ft.
Ételek terén egészséges, kézműves jellegű süteményeket, tortaszeleteket, pohárdesszerteket kínálnak, példaként említem a népszerű chia pudingot, a nyers vegán kókuszos pitét belga étcsokoládéval és mandulaliszttel, többféle sajttortát, laktóz- és gluténmentes máktortát belga étcsokoládéval, de többféle ízesítésű sajttortát is kínálnak. A desszertárak 1000-1200 Ft között alakulnak. Valami miatt minden termékük árazásának 99 Ft a vége, aminek én sok értelmét nem látom, nem hiszek az efajta vásárlási pszichológiában.
Aki valami kiadósabb ételre vágyik, 3 féle gourmet bagel szerepel még az étlapon, elég "szép" áron 2500-2800 Ft között. Délelőtt 11 óráig meleg reggeli ételeket is kínálnak, rántottát, egyéb tojásételeket, hot dogot, toast-okat 1200-2400 Ft közötti árfekvésben. A hely specialitása még a kézműves babka, többféle ízesítéssel, kis és nagy méretben (pekándiós, sósmogyorós, brazil eszpresszós 799 Ft-tól kezdődően.
A beltér kellemes, letisztult, skandináv stílusú berendezéssel, fenyő bútorokkal, kényelmes párnázott ülőhelyekkel, élő zöld növényekkel.
A mosdók az irodaházban a folyosó végén találhatóak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Kaffeine - BudaWest Budapest - EgyébKaffeine - BudaWest Budapest - Külső képKaffeine - BudaWest Budapest - Külső képKaffeine - BudaWest Budapest - Külső képKaffeine - BudaWest Budapest - Étel/italKaffeine - BudaWest Budapest - Étel/italKaffeine - BudaWest Budapest - BelsőKaffeine - BudaWest Budapest - BelsőKaffeine - BudaWest Budapest - Étel/italKaffeine - BudaWest Budapest - Étel/italKaffeine - BudaWest Budapest - Étel/italKaffeine - BudaWest Budapest - BelsőKaffeine - BudaWest Budapest - MosdóKaffeine - BudaWest Budapest - MosdóKaffeine - BudaWest Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
129.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval