Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ki tudna itt ellenállni?

Kaffeine Espresso Bar - Allee BudapestKaffeine Espresso Bar - Allee Budapest a térképen

Kiváló 2018. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A 3. Keffeine kávézó a budai Allee Bevásárlóközpont középső szintjén található, nagyon ötletes kialakításban. Felülnézetben a felső szintről úgy néz ki, mint egy izgalmas geometriai térelem, sokszög. Mivel a folyosó mentén hasítottak ki maguknak egy darabka területet, 3 oldalról nyitott, szellős a hely. Nagyon tetszett a kék kockás kárpittal bevont ülőhely a csúsztatható asztalkákkal.
A rendelésfelvétel és a fizetés a pultnál történik, de nem kérik el előre a pénzt. Specialty kávét is főznek, és prémium kategóriás kávékkal dolgoznak, ennek megfelelően az árak értelemszerűen magasabbak, mint egy hagyományos kávézóban, de a CC, CSC vagy SB láncok árait meg sem közelítik.
A kávé nagyon finoman elkészített, egy cappuccino 650 Ft-ba került, a tejhab különösen bársonyos, puha és krémes volt.
A kávén, teán - van Matcha is -, házi szörpön, forró csokin és a trendi üdítőkön kívül (On Lemon) kézműves sütik is csábítanak a pultban, elég magas árfekvésben, 700-900 Ft közötti szeletárakon. A 4 féle keksz közül egy gyömbéreset kértem (250 Ft), ezt már a másik kávézóból tudtam, hogy finom a fűszerezése és jól illik a kávéhoz.
A kiszolgáló személyzet tagjai nem egyformán kedvesek, az egyik hölgy mosolygós, segítőkész volt, a másik alkalmazott nem igazán.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Kaffeine Espresso Bar - Allee Budapest - BelsőKaffeine Espresso Bar - Allee Budapest - BelsőKaffeine Espresso Bar - Allee Budapest - BelsőKaffeine Espresso Bar - Allee Budapest - BelsőKaffeine Espresso Bar - Allee Budapest - BelsőKaffeine Espresso Bar - Allee Budapest - BelsőKaffeine Espresso Bar - Allee Budapest - Étel/italKaffeine Espresso Bar - Allee Budapest - Étel/italKaffeine Espresso Bar - Allee Budapest - Étel/italKaffeine Espresso Bar - Allee Budapest - Belső

Kaffeine Espresso Bar - Allee további értékelései

2024.03.12egyedül
Sütizők, fagyizók, kávézók jönnek-mennek az Alleeban is, éppen megszűnt a mozik mellett egy nagy terület, most üres és átadólistán van, gondolom, valami új egység költözik majd ide. Lássuk akkor azt, ami viszont van. Freiben, Royban nemrég voltam, hát akkor itt van például a Kaffeine. És még nem...
Népszerű szállások a környéken
Átrium Hotel Harkány - Tavaszi-nyári pihenés
Tavaszi-nyári pihenés
2024.09.30-ig
Átrium Hotel Harkány
32.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Debreceni ízelítő
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval