A Kaiserin, azaz Császárnő pedig számunkra leginkább Sisi volt. Ha jól tudom, ő nagyon önmegtartóztató, szinte aszkéta életet élt, szóval nem valószínű, hogy Kaisersmarnit csemegézett volna, bár ki tudja? Egyébként az elmúlt években a városban már volt pár tematikus császármorzsás helyre való próbálkozás, csak amire emlékszem, egyrészt a XI. kerületben a Gellért térnél, a másik pedig a Fő utcán a Batthyány tér közelében, de valahogy tartósan nem tudtak fennmaradni, tudomásom szerint jelenleg már egyik egység sem működik. Az alsó szinten van két kis asztalka, az egyiket "irodaként" használja a személyzet, viszont a galériaszinten további asztalok vannak, szám szerint 3. Az alap étlapon 8 féle császármorzsa kompozíció szerepel 3450 Ft-os egységáron, míg a szezonális ajánlatban 4 féle közül választhatunk (2990/3300 Ft). Az ajtón lévő reklámtáblán aktuálisan az őszi almás kísértés ajánlják (vaníliaöntet, almakockák zselében, fahéj, porcukor). Ha nem tetszik a kínálat, lehet egyedileg is összeállítani, az alap császármorzsa 1790 Ft, a feltétek + 450-490-650 Ft/tétel. Az én választásom a szezonálisból az áfonyás varázslat lett (2990 Ft). A császármorzsa már el volt készítve, csak annyit kellett várni, hogy rátegyék az önteteket, tehát voltaképpen azonnal kész. A tészta nagyon jó állagú, puha, piskóta könnyedségű, nincsenek benne égett, kemény részek. A vaníliaöntet jelzés értékű az alján, szinte semmi. Az áfonyadzsem mennyisége megfelelő, arányosan elegendő. Porcukrot nem kértem rá. Tálalás: eldobható újrahasznosított papírtálkában, evőeszköz: lebomló műanyag villa. Tálca nincs. Italok terén időszakosan van forralt bor narancs, fahéj és szegfűszeg fűszerezéssel, valamint Schargo Stick teák
Étkezés után a dobozt kidobhatod az odakészített kukába. A galériaszinten van a koedukált WC, külön kézmosó. Több helyen is kirakták, hogy értékeljük a helyet. Tessék, megtettem!