SzabóMáté: Provokáló személyzet/biztonsági őr - Kakas Presszó - Deák Ferenc tér Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Kakas Presszó - Deák Ferenc tér Budapest értékelése
1732. helyezett a 4462 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 1 városban járt
1 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Provokáló személyzet/biztonsági őr

   Mobilról küldte. | 2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 21.
Ma hajnal 3kor néhány ismerősömmel betértünk ide. Volt nálunk egy bontott chips és 1 doboz sör amit leraktunk egy asztalra, de ennek ellenére fogyasztani mentünk be. Rajtunk kívül nem volt már más a helységben. A pultosok nem szóltak, hogy azokat nem hozhatjuk be és tábla sem jelezte ezt.

A "kedves" biztonsági őr miután már 10 perce ott voltunk berobbant a következő mondattal: "Melyik f**szopóé ez a cucc itt?" Miután mondtam, hogy a mienk, szó-nélkül kivitte és a kinti kuka mellé lerakta, majd hozzátette: "Lehet enni".
Akkor nem szóltam vissza mert szórakozni mentünk (szerettünk volna) de ezek után nemhogy nem megyünk többet, de minden ismerősömet lebeszélem erről a helyről. Gratulálok a stílushoz!

Ennyire tetszett: Szörnyű
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Szörnyű
Hangulat: Szörnyű
Ár / érték arány: Gyenge

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni SzabóMáté felhasználót?    Igen

Cím
1075 Budapest
Károly körút 23.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. szeptember 16.
Tényleg semmi egyéb cél nem volt, mint baráti körben néhány sör elfogyasztása, és hangulatos beszélgetés. A hely kiválasztása kompromisszum, mert hárman a város három részéről érkezve, a hazautat is belekalkulálva egy mértani középen lévő söröző volt a cél. A közlekedése jó, sőt nemigen van jobb...