Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bolyongásos ebéd

Kaktusz Büfé, Étterem & Söröző BudapestKaktusz Büfé, Étterem & Söröző Budapest a térképen

Átlagos 2018. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 20.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A fényképezőgépeimmel mászkáltam, szervizt kerestem éppen, megtaláltam a Nikon boltot a Nádorliget utcában, nem tudtam velük elintézni semmit, és továbbsétáltam, hogy csak van erre valami evési lehetőség a környéken… találkoztam egy kora délután enyhén részeg figurával, aki megkérdezte, hogy ismerős vagy ok errefelé vagy sem? Mondtam, hogy életemben először… és valami ennivalót keresek. Erre ő igazított útba engem, hogy menjek erre tovább, van itt egy étteremféle, és menü is van… és eltámolygott. Én meg tovább, és tényleg volt ott valami evési lehetőség, be is tértem izibe. Kaktusz büfé. Tulajdonképpen retro-küllemű és bellemű hely, nyilván a helyieknek, mert nem úgy tűnik, hogy bárki bármiért messziről jönne ide. Megfáradt lakótelepiek gyülekezőhelye lehet, de annak pont megfelel. A beltér egy picit munkásszállós, egy picit hangulatos, egy picit kocsmás, egy picit kifőzdés. A lány az asztalnál azonnal érdeklődött, hogy mit szeretnék, kérdeztem, hogy van-e még menü, felsorolta. Választottam. A kiszolgálás kifogástalan, gyorsan hozták, meleg is volt az étel, igazán házias ízek, a magyaros krumplilevesben viszont sokkal több volt a grízgaluska, mint a krumpli, de tényleg jóízű volt így is. A krumplifőzelék fasírttal semmi kívánnivalót nem hagyott, úgy volt ahogy elképed. Mintha otthon főzte volna nagyanyó. És nem kisadagok voltak. Olcsó menü létére teljes, nagytányér leves, nagytányér másodikkal. Mindez együtt 1050 forint. A hűtőben még Krusovicék is sorakoztak, többféle is, ez az átlagosnál jobb ízlésre utal. Meg a szokásos kocsmai kínálat is megvolt, és szépen éltek így egymás mellett, kézenfogva. Nem ajánlom, hogy elgyere ide, mert külön ezért nem érdemes. De ha erre járnál, és éhes vagy szomjas vagy, bátran nézz be, nem fogod megbánni!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (5)
Kaktusz Büfé, Étterem & Söröző Budapest - Külső képKaktusz Büfé, Étterem & Söröző Budapest - Külső képKaktusz Büfé, Étterem & Söröző Budapest - BelsőKaktusz Büfé, Étterem & Söröző Budapest - BelsőKaktusz Büfé, Étterem & Söröző Budapest - Belső

Kaktusz Büfé, Étterem & Söröző további értékelései

2023.10.05a párjával
Kiváló
Szuper kiszolgálás, nagyon ízletes pizzák, finom italok és egy kis játéklehetőség (darts és billiárd) egy helyen. Csak ajánlani tudom! Ár-érték arányban kiváló .
Népszerű szállások a környéken
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
75.076 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással