Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Figyelmes kiszolgálás, hangulatos étterem

Kánaán Bisztró & Café BudapestKánaán Bisztró & Café Budapest a térképen

2015. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. július 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Újlipótváros egyik jól ismert vendéglője a Lehel piac közelében. Hétköznap ebédidőben van náluk is kedvezményes 2 fogásos menü (leves + főétel) 1090 Ft-ért, ill. 3 fogásos limonádéval 1490 Ft-ért (ami a napi ajánlatból állítható össze), de én már ebédidő után érkeztem, így az étlapról választottam. A napi ajánlatban általában magyaros, jól ismert ételek szerepelnek, pl. rizseshús, korhelyleves meg effélék.
A normál étlap nem túl hosszadalmas, ami általában nem jelent rosszat. 3 féle előétel, 3 féle leves, 3 saláta, főételekből azért több van, 1-2 kommersz étel is mint pl. rántott sajt, bécsi szelet; de vannak izgalmasabb fogások is. A levesek általában csészényi méretűek, viszont a főételek számomra óriási adagok, így most egy szolidabb középutat választva a Kánaán saláta mellett döntöttem.
Friss zöld saláta, paradicsommal, kaliforniai paprikával, uborkával, hagymával, almával öntettel és rántott csirkemell csíkokkal. Ez sem egy akkora újítás, de frissen sült, finom, laktató volt. Többféle házi limonádé van (málnás, bodzás). Szervizdíj nincs. Árban a középkategóriás felett picivel mondanám, a desszertek és a levesek szerintem egy kicsit túl vannak árazva, de a főételek többségében korrektek.
A kiszolgálás a régi vonalas profi, udvarias, nem nyomulósan érdeklődő, kedélyes. A dizájn nincs túlbonyolítva, a lenti részen inkább kisvendéglős hangulat, az emeleten elegánsabb, de mégis kellemes, fekete-fehér nagy fotókkal a falon (filmrészletek).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Kánaán Bisztró & Café Budapest - Étlap/itallapKánaán Bisztró & Café Budapest - BelsőKánaán Bisztró & Café Budapest - BelsőKánaán Bisztró & Café Budapest - Étel/italKánaán Bisztró & Café Budapest - Étel/italKánaán Bisztró & Café Budapest - BelsőKánaán Bisztró & Café Budapest - MosdóKánaán Bisztró & Café Budapest - BelsőKánaán Bisztró & Café Budapest - BelsőKánaán Bisztró & Café Budapest - Külső képKánaán Bisztró & Café Budapest - Külső képKánaán Bisztró & Café Budapest - Külső kép

Kánaán Bisztró & Café további értékelései

2014.11.21barátokkal
Kiváló
A kiszolgálás barátságos és udvarias. A hely kellemes hangulatú, amihez nagyban hozzájárul a dízájn, a részletek. Az étel minősége és a tálalás megfelelő. Van csapolt sör is és szombat este meglehetősen sokan vannak. Tetszett az emeleti rész is, ahova el lehet vonulni; az alsó pedig...
Népszerű szállások a környéken
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
52.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval