Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Legközelebb nem télen megyünk

Kandalló Market - Belvárosi Piac BudapestKandalló Market - Belvárosi Piac Budapest a térképen

2016. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. november 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hold utcai piacon remek étkezőhelyeket találni, ezek sorába csatlakozott a Kandalló Market, a Kandalló Kert és a Kandalló Pub után a "kandallósok" újabb ötlete.
A koncepció nincs túlbonyolítva, 4 féle kézműves hamburgert készítenek (klasszikus, BBQ, csípős, kecskesajtos vega), amelyek mellé házi chipset, fokhagymás tejfölt és coleslaw salátát adnak. Árban 1790/1890 Ft-ba kerül, ami nem a legolcsóbb, de korrekt árfekvés, és valóban kiadós, tartalmas étkezés, jól lehet tőle lakni ebédre. Vacsora időben már nincsenek nyitva, bezár a piac. Oreo sajttorta szerepelt még az 1 lapnyi étlapon, de azt nem kóstoltuk.
Többféle szörpöt és limonádét lehet inni (390/590 Ft 3dl), de akár sima szódát is (50 Ft/dl). A levendula, akác, hárs, bodza, menta szörpök közül az akácot választottam, amelyet befőttes üvegben szolgálnak fel citromkarikával és szívószállal.
A hamburgereket rendelés után, frissen készítik a grill lapon, a vendég ízlése szerint átsütve, majd egy szögletes fém tálban tálalják. Kb. 10 percet kellett várni az elkészülésre. Én well-done kértem, így is kaptam. A chips majdnem hideg és kis mennyiség volt. A hamburger minden összetevője jó minőségű és az összhatás is remek.
A legnagyobb problémát számomra a hideg okozta. A kinti hosszú pados asztalnál is, de a benti bárszékeknél is borzasztó hideg volt, mivel a piacon nincs fűtés.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (11)
Kandalló Market - Belvárosi Piac Budapest - BelsőKandalló Market - Belvárosi Piac Budapest - BelsőKandalló Market - Belvárosi Piac Budapest - Étlap/itallapKandalló Market - Belvárosi Piac Budapest - BelsőKandalló Market - Belvárosi Piac Budapest - BelsőKandalló Market - Belvárosi Piac Budapest - Külső képKandalló Market - Belvárosi Piac Budapest - Étel/italKandalló Market - Belvárosi Piac Budapest - Étel/italKandalló Market - Belvárosi Piac Budapest - Étel/italKandalló Market - Belvárosi Piac Budapest - Étel/italKandalló Market - Belvárosi Piac Budapest - Külső kép

Kandalló Market - Belvárosi Piac további értékelései

2016.11.16családjával
Kiváló
A Kandalló számomra 2013 óta igen jó márkanév, akkor voltam első ízben a Kertész utcai egységben. Azóta megfordultam többször a Klauzál utcai Kandalló kertben is, s most, miután láttam, hogy az Il Panificio Basilico helyén a Hold utcában is egységük nyílt, míg apámék a Lakatostól vettek kolbászt...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Belenus Zalakaros - Belenus pihenés hétköznapokon
Belenus pihenés hétköznapokon
2025.02.28-ig
Hotel Belenus Zalakaros
113.730 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.09.01-ig
Thermal Panzió Igal
76.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással