Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szikkadt rétes

Kedvenc Rétesem Boltja - Nagy Vásárcsarnok BudapestKedvenc Rétesem Boltja - Nagy Vásárcsarnok Budapest a térképen

Gyenge 2018. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. február 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Fővám téri Vásárcsarnok földszintjén az egyik sarokstandon található rétesező. A rétes mellett még további néhány édes és sós péksüteményt is kínálnak. A rétesek darabja 280 Ft-os egységáron kapható. Bár a kiírás szerint vagy 15 féle ízben árusítanak rétest, a valóságban a kínálat eléggé hiányos volt. Túrós és barackos-túrós sem volt, kizárólag meggyes-túrós ebből a "körből", amiben a meggy csak jelzésértékkel szerepelt egy kis pirosas pötty - meggylécsepp - formájában, de gyümölcsből egy szem sem. Maga a rétes szelet átlagosnál kisebb méretű, szikkadt, szárazkás, lisztízű volt. Érdektelen és egyáltalán nem finom.
A kiszolgálás fa-arc, lassított felvétel, köszönés (fogadás) nélkül. A Nagycsarnok ételkínálatától eddig sem voltam hasra esve, de ez a kóstolás sem javított a véleményemen.
Kár, mert nagyon sokan járnak ide vásárolni, a turistákat csoportosan hozzák ide, és elég szomorú, hogy azt hiszik, ilyen a magyar konyha. Pedig egyáltalán nem ilyen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
Kedvenc Rétesem Boltja - Nagy Vásárcsarnok Budapest - Étel/italKedvenc Rétesem Boltja - Nagy Vásárcsarnok Budapest - Étel/italKedvenc Rétesem Boltja - Nagy Vásárcsarnok Budapest - Étel/italKedvenc Rétesem Boltja - Nagy Vásárcsarnok Budapest - Étel/italKedvenc Rétesem Boltja - Nagy Vásárcsarnok Budapest - Étel/italKedvenc Rétesem Boltja - Nagy Vásárcsarnok Budapest - Külső képKedvenc Rétesem Boltja - Nagy Vásárcsarnok Budapest - Étel/italKedvenc Rétesem Boltja - Nagy Vásárcsarnok Budapest - Külső képKedvenc Rétesem Boltja - Nagy Vásárcsarnok Budapest - Étel/italKedvenc Rétesem Boltja - Nagy Vásárcsarnok Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Irány a Balaton
Irány a Balaton
06.14-28.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
112.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval