Jó 2016. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. november 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Májusban írtam egy értékelést, amiben mindenről csak felsőfokon tudtam szólni. Novemberben egy péntek délután látogattunk el újra ide, asztalfoglalással. Erre igazán nem volt szükség, mert rajtunk kívül egy vendég sem volt az étteremben. Személyzet annál több, bár Ők valamilyen rendezvényre készülve hangosan húzogatták az asztalokat, mogorván rendezgettek. Ugyan hárman is odajöttek érdeklődni, hogy megadtuk-e már a rendelést, de mosolyt egytől sem láttunk. Fizetésnél is két pincérnek kellett szólni, mire hosszas várakozás után hozták a számlát. Nem tudom, hogy rosszkor voltunk jó helyen, vagy rosszkor rossz helyen. Viszont még egy esélyt adok az étteremnek, mert mindenért kárpótolt a sáfrányos fácánhúsleves, a velős csont pirítóssal és a rántott borjuláb!
2025 okt. eleje. A mellékterem hideg és rideg. A felszolgaló hölgy segítőkész. Az italok rendben, bár a vizesüveg nyitottan erkezett. A libamáj előétel állaga és íze közepes, mennyisége kritikusan kicsi, étlapon szereplő gyümölcs nemvolt hozzá, viszont az ára nagyon erősen túlzott. A fazekas...
A legutóbbi látogatás összességében pozitív benyomásokat adott, így újra ellátogattunk a Kéhlibe, az egyik legismertebb régi, tradicionális magyaros étterembe, Óbuda régi részén, ahol szinte már csak a Kéhli és környéke őrzi a környék régi arculatát, de pár méterre innen már 10 emeletes panelek...
Például a napokban olvastam éppen a Budapest Nagyregényben a Kéhliről, és mondom, hogy lám, lám, nézzük csak meg, hogy mit is írt Ugor felhasználó a Kéhliről? Nézem, és semmit... hová a zavarosba hullanak el az ember értékelései? Hiszen még egy un. nagyszületésnapot is tartottunk itt családilag,...