Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kész átverés show, kínai módra

Kelly's Wok Food BudapestKelly's Wok Food Budapest a térképen

Gyenge 2019. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. március 30.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ez egy immáron több éve működő népetető a Károly körút Zsinagógával szembeni kanyarulatában, szóval nagyon forgalmas, központi helyen található.
Az ételkínálat a tipikus kínai gyorsbüfék előre elkészített ételei, de tényleg szó szerint mind kinézetre, mind ízre egy az egyben ugyanazt kapod, de mindez all you can eat, azaz "bármennyit ehetsz" verzióban, árban 3490 Ft-ért (megjegyzem, jelenleg ennyi, mert az évek során folyamatosan kúszott fel ez az ár, talán 2490-ről indultak max. 3 éve). Ez italárakat nem tartalmaz.
Aki nem ezt választja, az kérhet 1 adag ételt is, de ebben az esetben mindenféle speciális szabály szerint történik az árazás, amelyek között a több nyelvű, de összességében követhetetlen táblák alapján kellene eligazodni: mi számít kis és nagy adagnak, ránézésre és mérés alapján, ne legyen púpozva a tányér, legyen benne köret is, mi számít, mi nem számít köretnek, sushit ez esetben nem ehetsz... stb.
Van ramen leves is (1400 Ft), továbbá a sushi a nagy sláger, amelynek szintén külön árazása és szabályai vannak, ha nem all you can eat-ben eszel itt.
Mi a fő gond a hellyel? Gagyi, nem minőségi, olcsó alapanyagokból dolgoznak, maradvány, nyesedék húsokból. A bundázott, sült húsok, zöldségek, tavaszi tekercs tocsognak a zsírban. Mivel a tálalók nem melegítettek, az ételek mind kihűltek, hidegek, élvezeti értéküket vesztik. Erre megoldásként 2 mikró van kihelyezve, ahol minden vendég saját magának melegítheti az ételt. Ez egy étterem elvileg, szóval elég erős a képzavar.
A sushik sem frissen készültek, ami ennél az ételnél egyfajta alapkövetelmény, és nincs megfelelő hűtésük. Az, hogy berakják a műanyag búra alá, nem biztosítja az élvezeti érték fennmaradását és a frissességet.
A pénztárnál egy kínai hölgy, a pultban egy kínai úr volt, akik azon is eltanakodtak, hogy van-e gyerekkedvezmény, ennek mi a feltétele, és akkor tulajdonképpen mennyibe is kerül. (Leírva sehol nincs!).
Összességében nem tartom tisztességes és átlátható helynek, látszólag olcsó, de valójában egy nagy lehúzás, a kaja pedig finoman szólva felejthető.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (19)
Kelly's Wok Food Budapest - Étel/italKelly's Wok Food Budapest - Étel/italKelly's Wok Food Budapest - Étel/italKelly's Wok Food Budapest - Étel/italKelly's Wok Food Budapest - Étel/italKelly's Wok Food Budapest - Étlap/itallapKelly's Wok Food Budapest - EgyébKelly's Wok Food Budapest - Étel/italKelly's Wok Food Budapest - Étel/italKelly's Wok Food Budapest - Étel/italKelly's Wok Food Budapest - Étel/italKelly's Wok Food Budapest - Étel/italKelly's Wok Food Budapest - BelsőKelly's Wok Food Budapest - Külső képKelly's Wok Food Budapest - Étlap/itallapKelly's Wok Food Budapest - Külső képKelly's Wok Food Budapest - EgyébKelly's Wok Food Budapest - Külső képKelly's Wok Food Budapest - Külső kép

Kelly's Wok Food további értékelései

2019.11.08egyedül
Átlagos
Ha enni van kedvetek, és éppen valami gyorsat, akkor itt is lehet. Kifejezetten nem ajánlom, nincs miért, de ha itt tör rád a tűrhetetlen éhség, ne tartsd vissza magad! A szisztémán nem érdemes rágódni, az ételen inkább, szóval, nem kell sokat töprengeni, szabadpultos, önkiszolgáló, veszed a...
2019.04.21barátokkal
Szörnyű
Jézusom. Ez eddig a legszánalmasabb hely, ahol valaha jártam. Nem vagyok elragadtatva a kínai ételektől, de megeszem őket. A barátaim mindenképp itt szerettek volna enni, de én miután láttam, hogy minden úszik az olajban gondoltam inkább csak veszek magamnak egy kis üdítőt (hogy megússzam az...
2015.11.18a párjával
A Károly körúton sétálva figyeltünk fel az étteremre, és egyik este kipróbáltuk. A berendezés viszonylag szép, gyorséttermekhez képest kifejezetten igényes. Többféle akció van, 2750 Ft-ért bármennyit lehet enni. Mi ennyire éhesek nem voltunk, azt a lehetőséget választottuk, hogy 1200 Ft-ért egy...
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
26.320 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
74.715 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval