Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kalács, batyu, zabpehely

Kemence Pék - Pesterzsébet BudapestKemence Pék - Pesterzsébet Budapest a térképen

Kiváló 2023. júliusban járt ittÉrtékelt: 2023. július 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy kicsit megkeveredtek az információk ezzel a pékséggel kapcsolatosan, mivel a korábbi, több évvel ezelőtti beszámoló és képek (szintén tőlem) nem itt, Pesterzsébeten készültek, hanem XIX. kerületben, a kispesti piac közelében, ahogy szerepel is a szöveges felvezetésben. Mindegy is, most viszont tényleg eljött Pesterzsébet ideje is! A Polgármesteri Hivatal közelében lévő pékség a lánc talán legszimpatikusabb tagja volt számomra. Érkezésemkor a két alkalmazott hölgy a bejárat előtti padon beszélgetett egy ismerős vásárlóval, de azonnal, késlekedés nélkül felpattantak és beszaladtak mindketten, amint új vásárló érkezett.
A zárásközeli időpont ellenére még elég széles volt a kínálat, melyet kedvező áron kínáltak.
Az aprósütemények között több olyan fajtát is találtam, ami nem köszön szembe minden cukrászdában, pékségben. Kínálnak mentes, illetve kalóriacsökkentett termékeket is. A sütemények 400-700 Ft közötti darabáron kaphatóak.
Vettem fonott kalácsot, túrós táskát, áfonyás-zabpalyhes kekszet. A kalács napokkal később is friss, nincs műíze, műanyagos állaga.
Helyben is lehet enni, kávézni a falmenti kis asztalkáknál. Tágas, világos beltér, szépen kialakított.
A nyári időszakban, mint most, fagylaltot is árusítanak, ami elég népszerű itt a környéken, pedig több fagyizó is van a közelben.
A pesterzsébeti Kemence Pék számomra 5 pontos össz-élmény volt, egy példa arra, hogy nemcsak a felső kategóriás, gourmet szint lehet klassz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Kemence Pék - Pesterzsébet Budapest - Étel/italKemence Pék - Pesterzsébet Budapest - Étel/italKemence Pék - Pesterzsébet Budapest - Étel/italKemence Pék - Pesterzsébet Budapest - Étel/italKemence Pék - Pesterzsébet Budapest - Külső képKemence Pék - Pesterzsébet Budapest - Külső képKemence Pék - Pesterzsébet Budapest - BelsőKemence Pék - Pesterzsébet Budapest - Étel/italKemence Pék - Pesterzsébet Budapest - Étel/italKemence Pék - Pesterzsébet Budapest - Étel/italKemence Pék - Pesterzsébet Budapest - Külső képKemence Pék - Pesterzsébet Budapest - Étel/italKemence Pék - Pesterzsébet Budapest - Külső kép

Kemence Pék - Pesterzsébet további értékelései

2018.07.25egyedül
Az itt megadott címmel ellentétben az általam fotózott és értékelt Kemence Pékség (egy hazai lánc egyik tagja) Kispesten, a Kispesti piac előtti szakaszon, a villamosmegállónál található, az Üllői út egyik saroképületében. A mintaboltként működő külső Üllői úti pékségüknél tett látogatás...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Xavin Harkány - Pihentető wellness napok
Pihentető wellness napok
2024.06.10-ig
Hotel Xavin Harkány
89.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
2024.06.16-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval