Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Különlegesen finom olasz pizza Rákospalotán

Kemencés Pizza BudapestKemencés Pizza Budapest a térképen

Kiváló 2017. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kemencés Pizza a volt Volán pálya (ha mond még ez a helymeghatározás valakinek valamit) közvetlen közelében található Rákospalotán. Régóta tervezzük, hogy kipróbáljuk, végre ma el is jutottunk a pizzázóba.

Őszintén mondom nem túlzás amit a Kemencés Pizza pizzáiról a neten olvasni lehet, érdemes kipróbálni. Mi a napi ajánlatban szereplő szarvasgombás, pármai sonkás pizzát kértük (ha lúd, legyen kövér alapon 45 cm-es méretben).

Egészen különlegesen finom vékony, ropogós, pont jól megsült volt a tészta, a paradicsomszósz ízesítése is kiváló, a szarvasgombában és a pármai sonkában pedig nem lehet csalódni. A pizzát ott készítik el az ember szeme előtt, és sütik meg a fatüzeléses kemencében, ami szintén hangulatos, és az íz szempontjából sem utolsó.

A hely nem igazán beülős (öt bárszék van és egy kis falra szerelt pult), úgyhogy mi is elvitelre kértük a pizzát. (Ha így folytatják szerintem hamarosan lesz beülős pizzázójuk is, igény van rá.)

Hazafelé feleségem aggódott, hogy elég lett volna a 32 cm-es is kettőnknek, no, a hatalmas 45 cm-es pizza 10 perc alatt eltűnt..:)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Kemencés Pizza további értékelései

2018.07.04a párjával
Kiváló
Újra Rákospalotára vitt az utunk, így nem hagyhattuk ki a Kemencés Pizza "anyaboltját" sem. Az az egy gondunk, hogy a "Szarvas" fantázianevű pizzájuk annyira bejön, hogy - bár mindig elhatározzuk, hogy most már kipróbálunk valami mást is - mindig ezt kérjük. Na mindegy, majd legközelebb talán...
2017.02.28egyedül
Kiváló
Rákospalotán a Magyarok Nagyasszonya katolikus templom után pár méterre, a belvárostól távol, csendes kertvárosi környezetben találjuk a Kemencés Pizza visszafogott, egyszerű portálját. Az ország egyik legfinomabb autentikus pizzáját készítik itt, és ezt már egyre több ember tudja. Kevesebb, mint...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.21-ig
Hotel Magistern Siófok
33.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel