Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nekünk jó, ha kevés a vendég

Kentucky Fried Chicken - Arena Mall BudapestKentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest a térképen

Átlagos 2018. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A számos budapesti pláza közül azért választottuk az Arénát, mert itt ingyenesen tudtunk parkolni, és mindig szokott lenni elegendő parkolóhely, és többségében megtalálhatóak azok az üzletek, ahol vásárolni vagy legalábbis szétnézni szerettünk volna. A többi, népszerűbb bevásárlóközponthoz képest itt sokkal kevesebb ember szokott megfordulni, nincs tömeg általában.
Sajnos a bankunk bezárta azt a fiókot, ami a Pláza megnyitásakor még itt működött, mondjuk nem is csoda, mert szinte alig volt ügyfél, ami nekünk ugyan előnyös volt, de a bank vezetésének vélhetően kevésbé.
A KFC a többi gyorsétteremmel egy kupacban található a földszinten, többségük szintén vendéglátó lánc tagja.
A KFC minden egységében ugyanazt a termékválasztékot nyújtja, így különbséget tenni ezen a téren köztük nem lehet. Itt is az ital újratölthető az automatából. A pult egyik oldalán van a rendelésfelvétel, majd elkészülést követően a sorszám alapján lehet átvenni az ételt.
ZINGER burger menüt kértem, a hús, mint minden szendvicsükben csirkemellfilé, de ez nem a ropogós panírbundás verzió, hanem a fűszeres filé. Elég nagy adag a hús, kilóg a panini szendvicsből, ami viszont eléggé lisztízű, bár legalább nem édes, mint az amerikai burgerzsemlék jó része. A beltartalom a húson túl eléggé karcsó, felcsíkozott jégsaláta és majonéz, valamint egy vékony szelet sajt. A sült krumpli átlagos, üdítőkből Pepsi termékeket tartanak.
A tálcák viszonylag tiszták. Sok műanyagot használnak: szívószál, evőeszközök - nagyon silány minőség, a villának könnyen törik a foga. Anyukámmal voltam, ő csirke nuggets-et evett valami szósszal.
A kiszolgálás gépies volt, viszont elég gyorsan megkaptuk az ételeket.
Az asztalok közösek, amelyek elég koszosak, nemcsak az asztalok, hanem alattuk a padló is. A székek nehezek, összeérnek a szomszédos asztalokkal.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (12)
Kentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Arena Mall Budapest - Belső

Kentucky Fried Chicken - Arena Mall további értékelései

2023.12.25gyerekekkel
Többször jártunk már itt... 1-2 személyes kosarakat szoktunk kérni. Nagyon finom minden, a kiszolgálás jó, gyors. Mindig nagy a nyüzsgés, minden koszos, kényelmetlenek a székek és egymásba érünk... Az ár-érték arány átlagos, a gyors éttermekhez viszonyítva.
2015.10.06egyedül
Kiváló
Bár ugyan kicsit drága és kevés az adag mégis finom és jol lehet vele lakni kedvencem a qurrito meg a sültcsirkék
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.01-ig
Avar Hotel Mátrafüred
65.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval