Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Botrányos, messze elkerülendő!

Kentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér BudapestKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest a térképen

Szörnyű 2017. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A város egyik legforgalmasabb pontján működő KFC gyorsétterem. Ilyen igénytelen helyen már régen jártam, szerintem az elmúlt 1 év értékeléseinek mélypontja ez. Remélem, az itt megforduló nagy számú külföldi turista nem az itt szerzett benyomások alapján ítéli meg országunkat és fővárosunkat. Éjjel-nappal 0-24 órában vannak nyitva. A felső szint napközben, főleg ebédidőben és kora este tele van. A középen lévő pultnál kell rendelni és fizetni, majd a hátsó pultnál a sorszám alapján adják ki az ételt. Nincsenek sorok, mindenki beáll valahová találomra. Hiába állt ott várakozva vagy 8 ember, a 3 kasszából a középsőt csak úgy lezárták, hadd' várjanak csak a birkák. A számkijelzőn nem az szerepel, ha elkészül az étel, hanem az, hogy folyamatban van az elkészülés. Ez aztán hasznos információ... amikor viszont elkészül, azt egy vékony hangú alkalmazott lány próbálja belekiabálni a tömegbe, nem sok sikerrel. A tálcákat nem viszik vissza, hátrahagyják a maradékokkal, szeméttel az asztalon, ez persze a vendégeket (is) minősíti, az alkalmazottak viszont nem takarítják el. Simán elnézték, hogy mi vigyünk el 6 tálcát a kukához, mert különben nem lett volna üres asztalunk.
A mosdók az alagsorban vannak, kóddal nyílnak, de mindenkinek megmondják, aki betér az utcáról, így szerintem nem sok értelme van. A mosdóban nem volt papír, a padló szemetes, foltos.
Az étel nagyon kis adag, a legolcsóbb menü 1490 Ft (grill twister), amihez 10-15 szem sült krumpli jár, kb. fele adag, mint a Mekis vagy Burgeres kis adagé, ehhez képest a számlán 440 Ft-tal van beárazva. Maga a krumpli amúgy nem lett volna rossz. Ami tartalmasabb menü, az már 2000 Ft feletti (boxok). Az üdítő újratölthető, ez az egyetlen pozitívum, viszont csak 1 töltőgép van, ahol folyamatos a tumultus és minden ragad körülötte. Letörölni nincs mivel, alkalmazottakat nem érdekli. Az italok olyan habosak, hogy az ital felénél már megtelik a habbal a pohár, így több kört is kell futni, mire valóban itallal - és nem habbal - telik meg. Papírszalvéta nincs. Olcsó, nyeklő műanyag villa és kés van, amivel nem lehet semmit elvágni. Ha várni kell az ételre, számomra azt jelenti, hogy frissen készül. Ehhez képest a grillezett csirkés twister szinte hideg volt. A tortilla tészta silány minőségű, lisztízű és nyúlós.
A pinceszinten sok szabad asztal van, viszont iszonyú hideg, és ablak hiányában falanszter érzés, nincs friss levegő, áporodott szagú. A Király utcai KFC-hez képest ég és föld a különbség.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (20)
Kentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - EgyébKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - Külső képKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - EgyébKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - MosdóKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér Budapest - Mosdó

Kentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér további értékelései

2023.12.18barátokkal
Szörnyű
Egészségügyi problémák az ott gogyasztott "étel" miatt(szédülés, hányinger és hasmenés). A személyzet egyáltalán nem tud magyarul sőt angolul is csak éphogy. Ha lehetne akkor 0-ra értékelném!
2020.09.16egyedül
Gyenge
Le kellene szoknom erről az étteremről. Valahogy mégis megint útba esett egy gyors hamburgerre. A Grander szendvicsük, ami minden KFC-ben finom, itt valahogy sikerült a zsemlét kiszárítani, a szószt valahová eltüntetni. Gyorsan elkészült, mert már van érintőképernyős rendelésre lehetőség, és a...
2018.06.06egyedül
Átlagos
Érdekes, hogy van különbség a lánc tagjai között. A két pultos dolog(megrendelés-kiszolgálá) máshol működik. Itt a tábla nem csak nem mutatja ki következik, de közben egy hölgy nullázza is, hogy még annyi se legyen fenn. Így majd végül tényleg a kikiáltó szavára mehet az ember a pulthoz. A kaja...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kalma Hévíz - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2025.01.01-ig
Hotel Kalma Hévíz
60.537 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval