Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csirke csirke hátán

Kentucky Fried Chicken - Óbuda BudapestKentucky Fried Chicken - Óbuda Budapest a térképen

Átlagos 2017. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. október 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Családos hétvégi programon jártunk Óbudán, és a KFC esett elsőként az utunkba, ahol gyorsan szerettünk volna ebédelni. Legutóbb a Budapest Parkban lévő KFC-s box-os menü ízlett a gyerekeknek is. Az Árpád híd felüljáró előtt, a benzinkút mögött található ez a nagy méretű Kentucky egység, amelynek autós Drive-in részlege is van.
A parkolóban az utolsó helyet sikerült elcsípni, és benn is nagy tömeg fogadott (szombat ebédidő), főleg fiatalok, illetve családosok gyerekekkel. A kiszolgálás szervezetlen, össze-vissza állnak és próbálnak rendelni az emberek. Az asztalok többsége foglalt a benti részben, kinn is elég sokan ülnek. A benti részben egy teljes sort (3 asztalt, ami 12 embernyi hely) foglalt el egy hajléktalan, ápolatlan férfi, a környékére érthető módon senki nem óhajtott leülni. Körülötte kosz, rendetlenség. A többi asztal sincs letakarítva, az asztalok alatt ételmaradékok.
A gyerekmenü drágább, mint a McDonald's-nál, viszont itt rántott csirkecombot is lehet kérni hozzá. A gyerekek ezt választották, a menühöz járó ajándék érdektelen volt (nyári strandszezonból megmaradt felfújható gumipárna, frizbi és labda - októberben). Mi felnőttek szintén menüt kértünk, amiben fűszeres csirkefalatok, csípős szárny és csirkecomb volt. Nem tetszett, hogy a combról nem szedik le a bőrét. Szintén nem szerencsés, hogy szinte minden étel fűszeres vagy csípős, a gyerekeknek ez nem szerencsés. A coleslaw saláta (+290 Ft a menün felül) finom volt. A sült krumpli jobb minőségű és vastagabb, mint a Mekiben vagy a Burgerben. A szószok irreálisan drágák (ketchup, majonéz +290 Ft). Jó ötlet, hogy az italokat az automatában újra lehet tölteni, az viszont kevésbé, hogy a sorbanállók miatt nehezen lehet odaférni és ragacsos az egész környéke, a személyzet nem figyel itt sem a tisztaságra. Az is tetszett, hogy a menühöz plusz adag húsokat elég kedvező áron lehet vásárolni.
A mosdó koszos, igénytelen. WC papír nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (10)
Kentucky Fried Chicken - Óbuda Budapest - Külső képKentucky Fried Chicken - Óbuda Budapest - Külső képKentucky Fried Chicken - Óbuda Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Óbuda Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Óbuda Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Óbuda Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Óbuda Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Óbuda Budapest - MosdóKentucky Fried Chicken - Óbuda Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Óbuda Budapest - Belső

Kentucky Fried Chicken - Óbuda további értékelései

2019.10.02egyedül
Jövet-menet néha betérek. A parkolója annyira kicsi, amennyire kívülről az nem látszik, hisz mellette az áruház nagy parkolója fekszik, plusz egy benzinkút. Nincs közte autós átjárás. A bútoráruház parkolója viszont fizetős, ha nem ott vásárol az ember. Az étterem éppen technikai átalakítás...
Népszerű szállások a környéken
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Yacht Siófok
150.990 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval