Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Borzalmas személyzet

Kentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop BudapestKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest a térképen

Átlagos 2020. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. október 18.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Újpest és Rákospalota határán lévő Stop Shopban történő bevásárlást követően a gyerekek feltétlenül a KFC-ben akartak ebédelni. Én egy kicsit tartottam ettől az ötlettől, mivel a gyerekek nem igazán bírják a csípős, túl fűszeres ételeket, és már a legutóbbi látogatáskor is csípősnek érezték a KFC egyik vezértermékének számító strips bundás csirkefalatkákat. Mindegy, végül is bementünk, ha már ennyire akarták.
A pultnál nem volt kiszolgálás, így az automata terminálon rendeltünk, ami szerintem egy fokkal könnyebben kezelhető és átláthatóbb, így gyorsabb, mint a hasonló M. egységnél volt. A 15 db-os strips kosarat választottuk, amely mellé 300 Ft-ért lehetett csirkecombot venni (szerintem ez a legjobb ár-érték arányú ételük, és ennek nem olyan csípős a bundája, mint a stripsnek), hagymakarika boxot (890 Ft), amerikai káposztasalátát, 2 adag sült krumplit, valamint 3 italt, ami újratölthető a Pepsi család italait kínáló automatából. Mindez 7450 Ft-ba került.
A személyzet nagyon leterhelt volt, ugyanis itt autós kiszolgálás is van, a benti és az autós kiszolgáló pult között rohangáltak. Látszott a monitoron, hogy nagyon sok rendelésük van, és általában nem 1-1 szendvicset vásároltak a vendégek, hanem nagyobb tételeket.
Mindezek ellenére én úgy gondolom, hogy ha valaki a vendéglátásban, ezen belül egy forgalmas és népszerű gyorsétteremben dolgozik, akkor ezeket a körülményeket elfogadja és tudomásul veszi, és a vendégekkel normálisan és figyelmesen viselkedik. Itt ezt egyáltalán nem kaptuk meg. Úgy éreztük, mintha ők tennének szívességet, amiért - amúgy a nem kevés pénzünkért - egyáltalán kiszolgálnak bennünket. A kérdéseket szájhúzogatásokkal és kommentelésekkel fogadták, de volt, amikor tudomást sem vettek rólunk. Pedig muszáj volt "megzavarni" őket a munkájukban, mivel a salátához elfelejtettek evőeszközt adni.
Egy vendég kissé feldúltan jelezte, hogy ő már több mint 20 perce vár.
Azok a vendégek is bajban voltak, akik készpénzzel szerettek volna fizetni, hiszen ők nem tudtak a terminálon rendelni, a pult viszont üres volt. Segítő személyzet egyáltalán nem volt a terminálnál.
A női mosdóban 3 db WC van, viszont egyik sem volt tiszta. Kéztörlő papír nincs, csak a szárítógép.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (26)
Kentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - MosdóKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - Külső képKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - Külső képKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - MosdóKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - Étlap/itallapKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - Külső képKentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop Budapest - Külső kép

Kentucky Fried Chicken - Újpest Stop Shop további értékelései

2023.08.12gyerekekkel
Szörnyű
Sokadik alkalommal hagytak ki ételt a Driveból hazavitt rendelésből, a csirkeszárny panírja alól toll kandikált ki. A legrosszabb Kfc, kerülljétek el messzire.
2023.03.15gyerekekkel
Többször jártunk már itt az elmúlt években, legutóbb elvitelre vásároltunk. Nem az autós megoldással, mert az nagyon lassan haladt, annyi autó torlódott fel, hogy más a bevásárlóudvarba behajtás is akadályozott volt tőlük. Parkolási lehetőség rengeteg van, mi a közeli üzletek egyike előtt...
2023.02.10a párjával
Gyenge
Az autós behajtós ablakok előtt kanyargó gépkocsi sort látva, inkább személyesen mentem be, hogy elvitelre vegyek két Grander szendvicset. A tapicskálós kioszknál a rendelést bepötyögtem, majd Szép kártyával próbáltam fizetni, de bár követtem az előírásokat, mégsem sikerült, így bankkártyával...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Őszi kikapcsolódás
Őszi kikapcsolódás
09.01-11.30.
Hotel Kumánia Kisújszállás
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval