Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szerintem is unalmas szilveszterkor dolgozni

Kentucky Fried Chicken - Váci utca BudapestKentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest a térképen

Átlagos 2020. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. január 24.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A blokkon úgy látom, hogy "KFC Piarista" a hely pontos neve, de valóban a Váci utca és a Piarista köz sarkán találhatóak, a Ferenciek tere szomszédságában. A pandémia és a turisták elmaradása ezt a helyet is súlyosan érintette, de nyilván egy nagy nemzetközi franchise-lánc tagjaként más források és tartalékok állnak rendelkezésre a fennmaradáshoz, mint egy kisvállalkozó esetében.
A jelenlegi helyzetben nálunk is csak elvitelre lehet vásárolni, az asztalok le vannak kerítve, nem lehet leülni.
A rendelés leadása alapvetően termináloknál történik, s bár senki más vevő nem volt rajtam kívül, az unott és belassult "világfájdalom"-arcú lány nem mutatkozott hajlandónak arra, hogy ő vegye fel a pénztárnál a rendelést, inkább lépésenként mondta, hogy a terminálon milyen gombokat nyomjak be.
Ár-érték arányban nem tűnik rossz választásnak a KFC, a nagy családi kiszerelésű vödreik is jó-árasítottak, de az egyszemélyes ajánlatok között is vannak kedvezőek. Twist B-Smartot választottam, ami egy kis tortilla tekercset tartalmazott csirkehús töltettel, kis krumplival (490 Ft), emellé kértem egy Coleslaw káposzta salátát (350 Ft) és egy adag hagymakarikát (350 Ft). Ehhez az ajánlathoz ital nem jár.
Így összesen 1190 Ft-ot fizettem, amivel jól is laktam ebédre.
A hagyma nem volt ropogós, és volt benne olyan karika, ami túlsült. A krumpli viszont határozottan jobb, mint a M. betűs konkurensnél.
A tortilla lap gumiszerű volt, nem igazán jó. A káposzta salátájukat szeretem.
A blokkon olvasható, hogy ha valaki 3 napon belül értékeli őket, akkor a következő vásárlás során 10% kedvezményt kap. Én ezzel nem éltem, mivel nem járok túl sűrűn a KFC-be, viszont itt most megírtam a véleményemet.
Mindez 2020. év utolsó napján történt. Ebédidő-tájt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (12)
Kentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest - Külső képKentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest - EgyébKentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest - Belső

Kentucky Fried Chicken - Váci utca további értékelései

2020.03.07barátokkal
Átlagos
Most már a KFC is képviselteti magát a Váci utcában. A kiszolgálás elég érdekesre sikeredett, hisz a tea nehezen született meg. A forró vizet a pohárba már korábban kifolyatta, majd elfelejtette, vagy mifene, újabb rendelés után nézett, majd vissza a teához. Amihez a teafiltert utóbb kellett...
2018.02.26kollégákkal
Átlagos
Egy viszonylag új nyitású KFC a Váci utca és a Piarista köz sarkán. Kívülről jobban néz ki az épület, mint belülről. Vontatott, semleges kiszolgálás, semmi ajánlás, az egyik pultos még azt sem tudta, hogy melyik szendvicsben mi van. Azért annyira nem hosszú és bonyolult az étlap, hogy ezekből ne...
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Karos Spa Zalakaros
79.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval