Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kígyózó sorok

Kentucky Fried Chicken - Westend City Center BudapestKentucky Fried Chicken - Westend City Center Budapest a térképen

Gyenge 2022. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. június 20.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Westend aluljáró szint, vasárnap kora délután, a klasszikus ebédidőn már túljutva. Bár kialakítottak 2 önkiszolgáló rendelésfelvevő terminált, senki sem használja, vajon miért? Mi megpróbáltuk, és valószínűleg annyira szét lett már nyomkodva az érintőképernyő, hogy nem veszi a "kézjeleket". Nekünk sem sikerült, így beállítunk a sorba, ahol egy, azaz 1 lány szolgált ki. Ráérősen, sok kérdéssel, sok beszéddel. Így nem meglepő, ha kígyózik a sor. Minden esetre ebbe az simán belefér a KFC teamnek, hogy külföldi ismerőseit megpillantva a hátsó konyharészből az egyik alkalmazott előre jöjjön velük kedélyesen beszélgetni, ezzel is feltartva a sort, majd egy kosár ajándék sültkrumplit átadni, míg mi, mezei vendégek szépen kivárjuk az ételeink elkészültét.
Egy 15 db-os fűszeres csirkemell csík kosarat kértünk (15 strips/ 4.150 Ft), mivel a csirkeszárnyat nálunk senki nem szereti. Ebben a menüben van 2 kis sült krumpli és 1 szósz (édes chiliset kértünk), de üdítő nincs, az plusz 400 Ft lenne. Kértünk hozzá 3 db csirkecombot (390 Ft/db), ez utóbbi még mindig nyerő ár.
Hát nem mondom, jó sokat kellett várni, ezt már nem is tekintem gyorsétterem kategóriában.
Nagyon sok a vendég, és közben még érkeznek a pink pandás futárok is folyamatosan.
A csomagolás papírkosár és papírzacskó, csak a kis szósz van műanyagban. Fura módon a fül nélküli nagy zacskó ingyenes, de ha füleset szeretnénk, az +500 Ft lenne. Nem kérjük.
Elvitelre vittük haza az ételeket. A fűszerek egy kicsit csípnek, de nem vészes. A strips bundája ropog, de egy kicsit száraz. A sült krumpli kifejezetten jellegtelen, és ennyi hús mellé nagyon kicsi az adag. A combokat a gyerekek befalták. Összességében kicsivel 5000 Ft felett tudtunk lezavarni egy gyors étkezést, persze italok nélkül. Mindazonáltal nekem nem jött át a KFC érzés, nem ajánlom.
Nagyon nem jó a munkaszervezésük.
Amúgy ez a hosszú sorállás nem unikum, amikor csak erre járok (heti rendszerességgel), mindig rengeteg várakozó embert, tumultust látok a KFC előtt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Kentucky Fried Chicken - Westend City Center további értékelései

2021.09.04családjával
Kiváló
Mióta megnyitottak ezek a gyors éttermek, állandó vendégek vagyunk. Nagyon szeretjük ezeket a csirke ételeket. Remek reklám, az akciós kosarak. Igaz, hogy mindig sokan vannak, de a kiszolgálás gyors. Az ételek ízével és adagjával meg vagyunk elégedve. Nem csak helyben fogyasztunk, hanem...
2019.12.29gyerekekkel
Átlagos
Többször ettünk már itt a Westendben (is) a Kentucky-ban. Érdekes módon bár rengeteg a gyorsétterem a WE aluljáró szinten, de a KFC előtt van szinte mindig a legnagyobb tumultus, igen népszerű a hely. A kiszolgálást ennek megfelelően próbálták "2 ablakossá" tenni, a jobb oldalon veszik fel a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval