Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Röpke családi ünneplés

Khan Food & Bar BudapestKhan Food & Bar Budapest a térképen

2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Négy felnőtt/egy gyerek arányban foglalás nélkül mentünk egy korábbi pozitív tapasztalatot követően az Ipoly utca egységbe. Fogadtak ennek ellenére, és a fiatal pincérnő italra vonatkozó kérdéseit, miszerint lehet-e jég és cukor benne, már az elején értékeltem. Két különböző Pho leves, tempura és egyéb főétel (már nem emlékszem) mind rendben volt (a gyors kiszolgálással egyetemben), ahogy az azt követő desszertek is.
A hideg zuhany a végén érkezett, no nem a számla összege formájában, hanem a fizetési mód tekintetében, ugyanis kártyát nem fogadnak el. Szerény megjegyzésemre -, hogy ezt az elején jó lett volna tudtunkra adniuk -, a válasz az volt, hogy az étlapon is rajta van. Ezek után valóban megnéztük, tényleg ott volt, csupán a sokat emlegetett "apró betűs" részben (nagyító nem volt a közelben). Mentségükre, tudták, hol van a legközelebbi ATM, viszont a történet már elrontotta a kezdeti jó indítást.
Mi a titok ebben, hogy előre nem közlik, nem értem, de kellemetlen a meglepetés és emlékezni fogok rá: nem megyek oda többet... pedig sajnálom, mert nem volt rossz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Khan Food & Bar további értékelései

2018.03.06barátokkal
Kiváló
A Sao-ban nem sokkal nyitás után voltunk, kifejezetten tetszett. Elmondta az egyik felszolgáló, hogy egy kínai-vietnami vegyes házasság két szereplője viszi az üzletet. Időközben úgy olvastam, hogy megnyitották a XIII kerületben a Khant is. Ide elzarándokoltunk már vagy fél éve, de vasárnap zárva...
2017.09.05egyedül
Kiváló
A Gozsdu Udvarban működő Sao a megnyitása után csakhamar zajos sikert aratott mind szakmai körökben, mind a keleti konyhára nyitott vendégek körében. A Sao csapata második helyszínként Újlipótvárosban nyitotta meg, a gyermekorvosi rendelő mellett. A hely korábban is étterem volt, egy trendi fine...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval