Mesebeli, elvarázsolt helyszín a II. kerület külső részén, Hidegkúton, a Klebelsberg Kúriától még felfelé kell egy jó darabon sétálni szép zöld kertvárosias, erdőközeli környezetben. Egy idős házaspár üzemelteti a kisvendéglőt, immár több évtizede.
Valaha szebb napokat éltek, volt melegkonyha és nagy pezsgés, főleg hétvégenként és nyári időszakban, tele volt a vendéglő és a kert vendégekkel, de most már inkább egy letűnt korszak kissé szomorkás, de még így is szívmelengető mementója. A beltér félhomályos, az idős úr tévét, híradót nézett bent. A kerthelyiség kellemes, tele zöld növényekkel, fákkal, virágokkal, kis vidám dekorációkkal. Az italkínálat szolid, de mi nem igazán bántuk, jó volt itt lenni így is nagyon. Üveges sörökben Gösser, Heineken, Edelweiss, a csapon Soproni (820 Ft/korsó). A Top Joy 100%-os almalé 620 Ft (2 dl), valamint ittunk két házi pálinkát mindössze 460 Ft-ért egy 5 cl-es, körte és barack. Miután eljöttünk, azon beszélgettünk, vajon mennyi ideje lehet még ennek a helynek, vajon lesz-e, aki utánuk átveszi, hiszen megtudtuk, hogy az idős pár gyermekei távol élnek, nem vendéglátással foglalkoznak, ők pedig itt is laknak a kert mögött lévő kisházban.