Mazsola63: Átlagos kínai - Kínai Büfé - Alsó erdősor utca Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>

Kínai Büfé - Alsó erdősor utca Budapest értékelése
776. helyezett a 4277 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 29 városban járt
150 étteremértékelés 680 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Átlagos kínai

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok évvel ezelőtt az Alsóerdősor utcába jártam általánosba, sajnos már nem emlékszem, mi volt akkor a jelenlegi kínai büfé helyén, dehogy a 70-es években még nem kínai volt itt, az 100%.
A hely neve lehetne Átlagos Kínai Büfé is, van minden, ami az ilyen jellegű kínai büfékben szokott lenni, de semmi különleges. (Pont most olvastam erről egy jó cikket, ezek a kis kínai büfék nem nagyon adják vissza a kínai konyha sokrétűségét, specialitásait, kb. annyit mutatnak a "kínai konyhából", mintha Pekingben megnyitnának 1000 Magyar Büfét, és mindegyik kizárólag gulyást és pörköltet árulna, azzak, hogy ez "a" magyar konyha.)
Itt is ugyanazt a barnás csuszpájzos csirkemell darabkákat kértem gombával, amilyet mindegyik kínai büfében árulnak, nekem az íze bejön, olcsó, néha szívesen meg is eszem.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság: Átlagos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Mazsola63 felhasználót?    Igen

Cím
1074 Budapest
Alsó erdősor u. 22.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. november 18.
Emlékszem, a kilencvenes évek közepén a kínai étel még valami különlegességnek számított, nem volt minden utcában két kínai egyenbüfé. Mára a kínai kaja az emberek többségének az olcsó, élvezhető ételeket jelenti. És ez igaz is, a helyek 95%ára. Ezek egyike egy kis büfé nem messze a Vaslaptól....