Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olyan... semmilyen

Kínai Gyorsbüfé - Szondi utca BudapestKínai Gyorsbüfé - Szondi utca Budapest a térképen

Átlagos 2018. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Városligetből hazafelé tartva megéheztünk, és elhatároztuk, hogy olyan helyen ebédelünk, ahol még nem jártunk. A Szondi utcai névtelen kínai gyorsbüfé szimpatikusnak tűnt. A pincehelyiség tiszta, a berendezése egyszerű, a viaszos vászon terítőknek köszönhetően kicsit menza jellegű. Viszont „normális” tányérból „rendes” evőeszközzel ehetünk, semmi műanyag.
A kínálat a kínai gyorsbüfékben szokásos fogásokból áll, sok meglepetést nem tartogat. Én azért találok egy máshol még nem látottat: csirkecomb szeleteket, de bunda nélkül, natúr sütve. Nagyon guszta, nem is tudom, hogyan lehet ilyen szépen szeletelni a csirkecombot. Omlós, szinte elolvad a számban, de a són kívül az ég világon semmilyen fűszert nem érzek rajta. Hatalmas adag, ahogy a köretként kért pirított tészta is. Ez utóbbi is teljesen íztelen, a nagyja a tányéron is marad. A párom valami hagymás, zöldséges csirkét eszik rizzsel. Ő is azt mondja: nem rossz, csak olyan… semmilyen.
A pultos hölgy barátságos, mosolygós, hibátlanul beszél magyarul. Talán jobban járnánk, ha ő főzne, nem a szintén kínai szakács, aki időnként kijön a konyhából és körülnéz.
Amíg eszünk, sokan jönnek, és elvitelre vásárolnak. Úgy tűnik, népszerű a hely a környékbeliek körében, talán az árfekvése miatt. De lehet, azért viszik el az ételt, hogy otthon kicsit feljavítsák. ;)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (7)
Kínai Gyorsbüfé - Szondi utca Budapest - Külső képKínai Gyorsbüfé - Szondi utca Budapest - BelsőKínai Gyorsbüfé - Szondi utca Budapest - BelsőKínai Gyorsbüfé - Szondi utca Budapest - Étel/italKínai Gyorsbüfé - Szondi utca Budapest - Étel/italKínai Gyorsbüfé - Szondi utca Budapest - Étel/italKínai Gyorsbüfé - Szondi utca Budapest - Étel/ital

Kínai Gyorsbüfé - Szondi utca további értékelései

2017.07.11egyedül
Átlagos
Semmi extra. Nem is könnyű megtalálni. Én pl évekig laktam mellette, míg kiderült, hogy van egy étterem a szomszédos pincék egyikében. Nem túl hivalkodó a cégér. Lenn álkínai díszletek, a hagyományos gyorskaja pult, és ugyanazok az ételek, mint az összes többi hasonló étteremben. Tálcára a...
Népszerű szállások a környéken
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
93.500 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval