Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak a szépre emlékezem

Kínai Negyed Étterem BudapestKínai Negyed Étterem Budapest a térképen

Gyenge 2018. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. december 30.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ez a kínai étterem valamikor a rendszerváltás éveiben nyílt, az egyik első fecskeként. Akkoriban egy kifejezetten igényes, elegáns és népszerű klasszikus kínai étterem volt, festett virág- és madármintákkal dúsan díszített bútorokkal és üvegekkel, kerek forgatható asztalokkal, a szüleimmel, az ő barátaikkal többször is megfordultunk itt, esemény számba mentek ezek a nagy közös ebédek-vacsorák, sok klassz fogást végigettünk itt.
Sajnos a mostani kép elég szomorú. Egy átlagos kínai gyorsbüfé szintjére süllyedtek, 12 egy tucat, sőt azon belül is a gyengébbek közé sorolhatóak. A pultban az egyen generál-szószos csirkés-mártásos ál-kínai népkajáltató fogások. Szomorú, kár érte. Persze a nagy többség elvitelre vásárol, nincs is fűtés benn. Az ételek egy része nem friss, állott, száraz.
Unott, érdektelen, gépies kiszolgálás, nulla kommunikáció.
Főételek 770 Ft-os egységáron, köret 150-250 Ft, babcsíra saláta (elég kis adag) 350 Ft. A csomagolásért viszont nem számoltak fel plusz költséget, ahogy a blokkon elnéztem otthon. 2 nagy adag főétel, 2 köret, 2 saláta összesen 2640 Ft volt.
Kifelé menet felfigyeltem rá, hogy a régi bejárat mögött a háttérben megbújik a régi szép nagy étterem. Látom, mozgás is van benn, kínai családok. Úgy tűnik, egyfajta külvilágtól elzárt, csak számukra fenntartott helyként mégis tovább működik. Ők nyilván nem a "kicit-cipos-cirket" eszik odabenn. Talán a kínai kolónia tagjai többet is tudnának mesélni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (11)
Kínai Negyed Étterem Budapest - EgyébKínai Negyed Étterem Budapest - EgyébKínai Negyed Étterem Budapest - Étel/italKínai Negyed Étterem Budapest - Étel/italKínai Negyed Étterem Budapest - Étel/italKínai Negyed Étterem Budapest - Étel/italKínai Negyed Étterem Budapest - BelsőKínai Negyed Étterem Budapest - BelsőKínai Negyed Étterem Budapest - Külső képKínai Negyed Étterem Budapest - Külső képKínai Negyed Étterem Budapest - Belső

Kínai Negyed Étterem további értékelései

2016.10.03egyedül
Gyenge
A Kínai Negyed étterembe a “Kraft” sörfesztivál előtt mentem be, könnyen elvihető, megehető, élvezhető és megfizethető fogásokat kerestem. Kértem tavaszi tekercset és csirkeszárnyakat, mindkettőből a legkisebb adagot, potom pénzt fizettem összesen 530 forintot, de a minőség sem volt...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval