Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vietnami büfé a most csendes bulinegyedben

Király Pho BudapestKirály Pho Budapest a térképen

2020. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A járványhelyzet csillapodásával végre egyre több étterem újra megnyitott, persze az előírások betartásával. A Király utcai vietnami étterem tulajdonosainak egy másik egységük is van, a Ráday utcában, egy hasonszőrű műintézmény, kizárólag ázsiai alkalmazottakkal. Pici és puritán a beltér, rendelésfelvétel a pultnál, fizetés a végén ugyanitt, lehet bankkártyával is. A földszinten 3 asztalka van, az emeleten viszont további ülőhelyek. A konyha is az emeleten került kialakításra, a hátsó traktusban.

Klasszikus vietnami ételek, elég széles választékban. Az étlap nagyon informatív, elég hosszú, tele van színes, nagy méretű ételfotóval. Hétköznap 11-15 óra között 1490/1590/1690 Ft-os ebédmenüt kínálnak. Egy fogásos egytálételekről van szó.
Pirított rizst választottam garnélarákkal, salátával (1690 Ft) - Com rang tom vo a vietnami neve, valamint az a la carte étlapról egy nyári tekercset (390 Ft/db) - Nem cuon néven fut.
Legnagyobb meglepetésemre 1 helyett 2 db tekercs érkezett, frissen, csinosan készítve, szép nagy becsomagolt rákokkal. (de csak 1 db-ot számláztak a végén), hozzá mogyorószósszal. A szósz 2 tekercshez kicsit kevés volt nekem. Egyébként nagyon finom, klassz indítás volt.
A főétel nem hozott lázba, eléggé a kissé túlszárított rizs dominált benne, az ígért és általam várt saláta inkább csak egy kis dekoráció volt, káposzta és répa. Amúgy ebben is egész sok rák volt, de kisebb méretűek, mint a tekercsben.
Nyelvi problémák akadnak a személyzetnél, inkább angolul lehet boldogulni. A konyha korrekt, én szívesen kóstolnék itt mást is, pl. pho levest vagy a sült kacsamellet. Elviteles dobozért 50 Ft-ot számolnak fel.
Kötelező szervizdíj 5%.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (19)
Király Pho Budapest - BelsőKirály Pho Budapest - BelsőKirály Pho Budapest - BelsőKirály Pho Budapest - BelsőKirály Pho Budapest - BelsőKirály Pho Budapest - Étel/italKirály Pho Budapest - Étel/italKirály Pho Budapest - Étel/italKirály Pho Budapest - BelsőKirály Pho Budapest - BelsőKirály Pho Budapest - Külső képKirály Pho Budapest - Külső képKirály Pho Budapest - BelsőKirály Pho Budapest - Étlap/itallapKirály Pho Budapest - Étlap/itallapKirály Pho Budapest - Étlap/itallapKirály Pho Budapest - Étlap/itallapKirály Pho Budapest - Étlap/itallapKirály Pho Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
91.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi vitalitás - kedvezményes hétköznapok
Tavaszi vitalitás - kedvezményes hétköznapok
2024.06.14-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
126.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval