Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kedvenc fűszerük a paprika

Kisangyal Tűzoltó BudapestKisangyal Tűzoltó Budapest a térképen

Átlagos 2023. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. december 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kisangyal Kifőzdéből kettő is működik Pesten, az egyik a XIII. kerületben, az Aldival szemben, a másik pedig a IX. kerület megújuló részében, a Tűzoltó utcában, az Angyal utca sarkán. Két nagyon kedves, barátságos, tűzrőlpattant hölgy viszi az üzletet, kiszolgálnak, tálalnak, kasszáznak, és minden vendéghez van 1-2 kedves szavuk. Sokan járnak ide környékben dolgozók, lakók, nyugdíjasok, kisgyerekesek. A hely egyértelmű erőssége a kedvező árazás. A 2 fogásos napi menüből az A menü 1700 Ft, a B menü 2000 Ft, önkiszolgáló rendszerben, tálcás vonulással. A leves külön 600/700 Ft, a főétel 1200/1500 Ft A menün kívül van még rántott ez-az, kétféle körettel, valamint napi ajánlat, 2200/2400 Ft. Ez milánói sertésborda volt, vagyis lett volna, mert 12:30-kor a borda már elfogyott.
A napi desszert 800 Ft, ottjártamkor epres krémes, a napi főzelék 900 Ft, ez paradicsomos káposzta volt. Most már utólag tudom, hogy sokkal inkább ezt kellett volna választani.
A napi menü igaz, hogy csak 1700 Ft-ba került, de sajnos nekem egyáltalán nem jött be. A gulyásleves kiadós mennyisége többnyire tartalmatlan léből állt, a hús kevés és rágós, mócsingos, a krumpli és a zöldség túlfőtt, és pecázni kellett, szóval nem sok került bele abból sem. A főétel szintén nagy adag, de 90%-ban tarhonyából állt, néhány szem krumplival és szárazkolbásszal. A kolbász túl kemény és száraz volt, bár ennek az íze nem lett volna rossz. A tarhonyának viszont tömény paprika íze volt, ez uralkodott el rajta. Szóval nem sikerült valami jól. Keveset ettem belőle. Összességében az iskolai menza rossz napjait idézte meg ez az étel.
Sajnálom, mert a hely maga és a személyzet nagyon kellemes, barátságos, kulturált. Illetve biztos volt jobban sikerült ételük is.
Szívesen adtam volna több pontot, de a 3 is felfelé kerekítés eredménye, az étel annyit sem ért.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (17)
Kisangyal Tűzoltó Budapest - Étel/italKisangyal Tűzoltó Budapest - BelsőKisangyal Tűzoltó Budapest - Étel/italKisangyal Tűzoltó Budapest - Étel/italKisangyal Tűzoltó Budapest - Étlap/itallapKisangyal Tűzoltó Budapest - Étlap/itallapKisangyal Tűzoltó Budapest - BelsőKisangyal Tűzoltó Budapest - Étel/italKisangyal Tűzoltó Budapest - Étel/italKisangyal Tűzoltó Budapest - BelsőKisangyal Tűzoltó Budapest - Étel/italKisangyal Tűzoltó Budapest - Étel/italKisangyal Tűzoltó Budapest - Étel/italKisangyal Tűzoltó Budapest - BelsőKisangyal Tűzoltó Budapest - Külső képKisangyal Tűzoltó Budapest - Külső képKisangyal Tűzoltó Budapest - Belső

Kisangyal Tűzoltó további értékelései

2024.04.07a párjával
Kiváló
Igazi magyaros, házias ízek, ár-érték arányban verhetetlen. A személyzet nagyon kedves, figyelmes. Név szerint ismerik a törzsvendégeket. A környéken a legjobb opció, ha olcsó, és jó ebédet szeretnél enni. Érdemes korán érkezni, mert népszerű a hely és általában 13:00 körülre már elfogynak a...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
82.294 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Napfény Zalakaros - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Senior ajánlat 60 év felettieknek
2024.06.21-ig
Hotel Napfény Zalakaros
67.894 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval