Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Magyaros étkezde, nem csak turistáknak

Kisharang Étkezde BudapestKisharang Étkezde Budapest a térképen

2023. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. július 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nekünk tetszik, hogy az Október 6. utcának ez a része lassan egybefüggő kiülős, teraszos vendéglátóhellyé lesz. Jó volt itt végigsétálni, hogy olyan helyet találjunk, amely mindkettőnknek megfelel: Nem akartunk nagy lakomát csapni, a párom csak egy levest kívánt enni, én valami könnyebb főételt. De mindketten vágytuk egy pohár hideg sörre is.
Végül a nemcsak hogy tradicionális kínálatú, de már jó ideje sikeresen ott működő Kisharang Étkezde teraszán éppen szabad egyetlen asztalhoz ültünk le. De szinte még le sem ültünk, máris ott termett egy pincér, térült-fordult, és asztalunkon volt a hideg sör. Időnként az egy pincér kettő lett, de mindketten figyelmesek voltak velünk, gondot fordítottak arra, hogy jól érezzük magunkat, elégedettek legyünk.
Ám miért is ül be a magyar vendég egy hagyományos magyar ételekre specializálódott helyre? Mi éppenséggel azért, mert a párom szereti a gulyáslevest, én nem annyira. Én imádom a töltött paprikát, a párom nem annyira. Így itthon nem főzzük ezeket. Most viszont mindenki azt evett, amit szeret, és elégedett volt, azzal, amit evett. Egy apróság csak, hogy mi ezeket a magyarosch étkeket kifejezetten foszlós, hagyományos magyar fehér kenyérrel szeretjük, itt viszont valami érdekes, talán kukoricás kenyeret kaptunk.
De köszönjük! Majd jövünk ismét, ha valami magyarosra vágyunk, amit magunknak valamiért nem főzünk meg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:

Kisharang Étkezde további értékelései

2020.05.22kollégákkal
Nemrég fedeztem fel az éttermet a munkahelyem közelében, ahol jutányos áron lehet egyelőre elvitelre menüt kapni. egyféle leves és kétféle fő étel kapható, az olcsóbb menü 1190, a drágább 1390 forint. Mindkét változatot próbáltam, az adag bőséges, a leves jó fél liter, a máglyarakás is szép adag...
2014.06.11egyedül
Pár évvel ezelőtt több alkalommal is ebédeltem itt a munkatársaimmal, azóta sokat csinosodott az étterem, a falat újradekorálták, de az eredeti hangulat semmit sem változott. Az asztalokon piros-fehér kockás abrosz, az evőeszközöket a kenyértartóban helyezik el. A napi menüt a falon egy nagy...
Népszerű szállások a környéken
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval