Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy estém a kakukkal

Kiskakukk Étterem BudapestKiskakukk Étterem Budapest a térképen

2015. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. május 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tegnap este gondoltuk kipróbálunk valami olyan helyet ahol még nem jártunk. Felcsaptuk hát az internetet és a párom Nyugati téri munkahelyéhez közel kerestünk valami hangulatos, családias helyet terasszal. Így esett a választásunk a Kiskakukkra.
Nem kellett csalódnunk. Nagyságrendileg azt kaptuk amire számítottunk. A teraszon nagyon hangulatos volt, még a troli sem zavarta a vacsoránkat. A pincérek kedvesek, segítőkészek voltak és mindig a közelben volt valaki, nem kellett órákat várni arra, hogy felvegyék a rendelést. Az ételek minősége jó volt, talán a marhahús volt egy kicsit inasabb a kelleténél, de ilyen finom kacsamellet, házi krokettel kevés helyen kapni. Árfekvésben lehetne egy kicsit olcsóbb, de összességében azt gondolom, hogy a környéket tekintve jónak mondható.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló

Kiskakukk Étterem további értékelései

2023.09.12családjával
Kiváló
Jó hangulatú belső tér, nagyon finom ételek, maximálisan udvarias kiszolgálás. Igazán jó választás volt , hogy itt ünnepeltük a lányom születésnapját. Biztos, hogy máskor is jövünk. Nem kellett sokat várni a vacsorára, minden tökéletes volt, de a báránycomb vitte a pálmát. Csak gratulálni tudok!
2022.06.22egyedül
Kiváló
Mondtam is magamnak, hogy ha már a Ruttkai szoborhoz megyek a Pozsonyi útra, nem ártana itt ebédelni valahol a környéken, térkép megnéz, éttermeket elemez, ittjartam megnéz, hát a Kiskakukk tűnik a legesélyesebbnek. Így is lett. Az utcán a sarki építkezés pora száll, hát inkább nem a teraszra...
2018.11.13családjával
Kiváló
Egy vasárnapi családi ebédet töltöttünk az étteremben. Az ételek kiválóak és bőségesek voltak, a pincér nagyon készséges, az étlapon nem szereplő összeállítás esetében is. Az árak normál belvárosiak, 6 főre, ahol 5 főnél volt előétel, főétel, desszert, és 1 fő csak főétel, szeszes ital nélkül 60...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.18-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval